Page content

article content

Reactie van een Cliënt

Stoppen met het roken van jointjes is net zo eenvoudig als stoppen met roken van sigaretten. Jointjes met tabak zorgen ook voor een verslavingseffect door de nicotine die erin zit. Het is ook een valkuil voor mensen die gestopt zijn met roken van sigaretten, want één jointje kan er al voor zorgen dat je ook weer opnieuw sigaretten rookt. Lees in deze bijdrage een korte reactie van een cliënt die gestopt is met jointjes roken.

Jointjes of sigaretten

Vandaag kreeg ik weer een leuke reactie van een cliënt die ik een paar weken geleden in een sessie heb geholpen om te stoppen met roken. Niet van een sigaret, maar van jointjes. Deze man was verslaafd aan het roken van jointjes. Ook voor deze verslaving aan jointjes heb ik meestal slechts één sessie nodig. Er hing nogal wat vanaf voor deze persoon. Zijn werk en zijn relatie stonden namelijk zwaar onder druk door het veelvuldig (dagelijks) roken van jointjes. Hij heeft een zoontje en die deed papa nu al na met een potlood tussen zijn lippen. De nachtrust werd ook steeds minder en hij voelde dat hij langzaam aan afgleed in een diep gat waar hij absoluut niet heen wilde. Maar hij kon het zelf niet veranderen.

De reactie van  mijn cliënt

Vandaag dus een reactie van hem. Ik deel ‘m graag even, want hier doe ik het voor. Ik heb namelijk niet alleen deze persoon voor de rest van zijn leven van het roken van jointjes afgeholpen, maar als bij-effect waarschijnlijk ook zijn gezinsleven en zijn relatie een boost gegeven en ervoor gezorgd dat hij nieuwe stappen gaat zetten in zijn carrière.

“Beste Marcel,

Is bijna 2 weken dat ik geen roker meer bent en ik voel me hartstikke prima. Meer energie en geen behoefte aan roken. Echt niets.
Ik ben zelf door naar de volgende sollicitatie ronde.

Hartelijk dank hiervoor en een fijne dag verder.”

Wil jij ook stoppen met roken? Er zijn nog plaatsen vrij op de eerstvolgende groepssessie. Klik daarvoor rechts bovenin op dit het scherm even op de link “Groepssessies”.

Comment Section

0 reacties op “Reactie van een Cliënt

Plaats een reactie


*