Hoi, ik ben Marcel Borst!

Stoppen met roken is mijn missie, het is mijn passie. Dat is niet zomaar, dat heeft een reden. Op deze pagina vertel ik je daar meer over, lees dus zeker verder!

‘Het is gewoon irritant om erachter te komen hoe eenvoudig het is om te stoppen met roken.’

Dit is een quote uit een 5-sterren beoordeling op Facebook van één van de inmiddels tienduizend rokers die ik in één keer van het roken heb afgeholpen. De persoon in kwestie had al vele pogingen achter de rug, die elke keer superzwaar bleken te zijn en op niets uitliepen. Elke keer viel hij terug in zijn oude rookgedrag. Maar nu niet meer. Nu is hij in één keer zonder gedachte en zonder behoefte aan een sigaret. Voor altijd. Dat kan jij ook, gemakkelijk stoppen met roken.

Mijn motivatie - mijn passie

Ik ben net als jij het slachtoffer van de tabaksindustrie. Mijn vader kreeg longkanker door het roken. Ik was  een jochie van 7 jaar. Mijn vader was net 50 jaar. Ik heb zijn pijnlijke strijd van dichtbij meegemaakt. De impact op mij en ons gezin was onbeschrijflijk groot.

Mijn vader was er gelukkig op tijd bij. Maar na zijn operatie was hij altijd benauwd en kon helemaal niets meer.

Als hij weer eens een hoestbui kreeg, dan dachten wij dat hij zou stikken.

Machteloos voelde ik me. Samen met mijn moeder en mijn zusjes. 

We stonden erbij en we keken ernaar. Meer konden we niet doen. 

Daar komt dan ook mijn passie en energie vandaan om zoveel mogelijk rokers in één keer van hun rookgedrag af te helpen. Want roken is niet meer dan dat. Aangeleerd gedrag.

Mijn passie is straks jouw succes. Zodat jij, net als meer dan 10.000 andere rokers die ik heb geholpen, ook definitief en vooral gemakkelijk stopt! 

Ik help je graag

Ik ben een Amsterdammer, recht voor z’n raap en recht door zee. Niet iedereen vindt mijn directheid even prettig. Weet dat dit een kracht is die ik inzet om jou te helpen. Niet om je te kwetsen. Ik ben gewoon heel direct. Bij mij weet je in ieder geval wat voor vlees je in de kuip hebt. 

Roken is in mijn ogen niet meer dan onbewust aangeleerd gedrag. Het heeft heel weinig met verslaving te maken. Door dit inzicht stopt 86% bij mij in één keer met roken (langer dan een jaar). In mijn gratis webinar, podcast, mails en mijn online programma bewijs ik mijn stelling. Dat je niet verslaafd bent. Dat je last hebt van je eigen rookgedrag. Dat het tussen je oren zit. Dat je daar de knop dus ook gewoon kunt omzetten. Daarmee help ik graag zodat ook jij de rest van je leven een niet-roker bent.

Als gecertificeerd hypnotherpeut met vele jaren ervaring weet ik hoe je die beroemde knop tussen de oren om kunt zetten. Zodat je geen enkele gedachte en behoefte meer hebt aan een sigaret. 

De kracht zit in jou!

Ikstopwel is gespecialiseerd om jou als roker van je rokersdwang te verlossen. Hiervoor werkt Ikstopwel samen met de meest krachtige drijfveer die mensen bezitten: jouw eigen onbewuste wil

Want als je de knop van jouw rookgedrag uitgeschakeld, ben je in één keer verlost van alle gedachte en behoefte aan een sigaret. Hoe cool is dat?

  • Ikstopwel heeft al meer dan 12 jaar ervaring
  • Inmiddels zijn bijna 12.000 rokers eenvoudig gestopt met onze aanpak
  • Onze aanpak verlost je ook van de vape, jointjes, sigaren, pijp of e-sigaretten
  • Zet ook de knop tussen de oren om en geniet van de herwonnen vrijheid als echte niet-roker.