Stoppen met Roken Online Programma

Online training Stoppen met Roken

Het meest effectieve online programma om te stoppen met roken in Nederland

Herken jij jezelf?

Je bent een roker en je wilt daar dolgraag mee stoppen. Maar om de één of andere reden lijkt het erop dat het jou steeds maar niet lukt. 

Je hebt al één of meerdere pogingen gedaan en die allemaal zijn gestrand. Je hebt alles al geprobeerd. In één keer stoppen, langzaam afbouwen, medicijnen van de huisarts, nicotinepleisters of nicotine kauwgom, cold turkey. En toch rook je nog steeds of alweer.

Je bent er helemaal klaar mee om elke keer buiten in de kou een sigaretje te moeten roken, terwijl je familie en vrienden gezellig binnen zitten te eten of een biertje kunnen drinken. Je hebt het helemaal gehad met al die locaties waar je niet meer mag roken. Je voelt je steeds meer een paria in de samenleving die overal wordt weggekeken. Je bent er nu echt helemaal klaar mee. 

Je weet inmiddels dat de prijs van sigaretten volgend jaar flink omhoog gaat naar 10 euro per pakje! Het gaat je dus nog meer geld kosten en het levert je echt helemaal niets op. Alleen maar een bak met ellende en frustratie en vooral dat irritante gevoel dat de sigaret bepaalt hoe jouw leven verloopt. En dat alles voor een paar minuten rust in je hoofd als je weer een keer een sigaretje MOET roken.

Het enige wat je nog nooit hebt gedaan om een niet roker te zijn, is de kracht van je eigen onbewuste inzetten. Want als je dat had gedaan, was nu allang definitief gestopt.

Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan verandert er niets. Doe eens iets anders. Iets wat wel werkt. Het succespercentage rokers dat door mijn programma stopt met roken ligt maar liefst op gemiddeld 86 procent.Reacties van deelnemers die mijn programma hebben getest:

Ik ben heel enthousiast over je programma. Na het eerste deel snap ik helemaal waarom het mij nooit lukte. Na het tweede deel ben ik nu een niet roker. Dank je wel Marcel!

Minthe Wal-Raven

Wat een fantastisch resultaat. Ik ben een niet roker nu. 

Ik heb de MP3's een paar keer geluisterd en het is eenvoudig om niet meer te roken! Tnx Marcel

Katja van Driessel

Ik wist niet dat het zo makkelijk was. Ik ben een niet roker. Geloofde het eerst niet, maar het is echt zo. Vond vooral het eerste deel erg verhelderend.

Michel Lobuik


Marcel Borst | Ikstopwel.nl

Mijn naam is Marcel Borst en ik ben hypnotherapeut in Amsterdam, gespecialiseerd in instoppen met roken. 

Maar liefst 86% van mijn cliënten stopt met roken door het het volgen van mijn programma. Ook jij kunt dat ervaren. Ik heb inmiddels al zoveel mensen van het roken afgeholpen, dat ik zeker weet dat het ook voor jou heel eenvoudig zal zijn om nooit meer te roken. En dat klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn online programma zal dat geen sprookje meer zijn, maar jouw nieuwe werkelijkheid. 

Want bijna iedereen die bij mij is gestopt met roken geeft mij dezelfde reactie: ik wist niet dat het zó eenvoudig kon zijn!

Ik ga namelijk de krachtigste hulpbron inzetten die elke roker heeft: je eigen brein, jouw onderbewuste. 

In dit krachtige online programma help ik je van jouw rookgedrag af met video's, MP3's en diverse opdrachten. Zodat jij na afloop van het online programma ook een niet roker bent en blijft.

Het online programma kun je thuis binnen één dag afronden. Maar ik raad je aan om vooral het eerste informatieve deel van dit programma te spreiden over een aantal dagen. Zodat je goed voorbereid doorgaat naar het tweede deel van de online training, waar jouw rookgedrag verdwijnt.  Het tweede deel duurt slechts twee uur. In dat deel vind je meerdere ondersteunende hypnosesessies (MP3) die je gewoon thuis in alle veiligheid rustig kunt luisteren.

En de kracht van dit online programma ligt uiteraard in de mogelijkheid om deze sessies te herhalen. Maar voor de meeste deelnemers is dat niet nodig. Zij zijn na het doorlopen van het online programma al direct een niet roker.

100% garantie en geld terug als je niet tevreden bent

Ik ben zo overtuigd van de kracht van mijn online programma, dat ik je een 100% niet goed/geld terug garantie geef. Als jij na aankoop van mijn programma niet tevreden bent, dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mij een bericht sturen. Dan regel ik de rest. Even goede vrienden.

Ja, ik wil graag starten met het 

online programma

Ik wil ook een niet roker zijn en blijven. Ik doe mee.

stoppen met roken hypnose