Online programma stoppen met roken | Ikstopwel.nl

Voorkom de terugval naar roken

Ervaar het meest effectieve online programma en stop nu wel in een keer!

Hoe wij jou helpen
9+ 
Jaar ervaring

2.049+ 

geslaagde deelnemers

86%

slagingskans

Blijft die rotsigaret ook
steeds  terugkomen in jouw leven?

Ken jij iemand die langer dan een jaar op wilskracht is gestopt? De kans is heel klein. Dat lukt maar bij zes van de honderd rokers. 94 rokers vallen dus gewoon weer terug in hun oude rookgedrag. Wilskracht staat dan ook op de 12e plaats in de top-13 beste methoden om te stoppen met roken. Niet echt de beste keuze, toch?

Stoppen met roken op wilskracht  werkt  dus niet.

Ik help rokers al jarenlang in één keer van het roken af.  Dat is heel gemakkelijk als je geen gedachten en geen behoefte meer hebt aan een sigaret. Dat bereik je alleen door de knop tussen je oren om te zetten. Dan is het opeens heel eenvoudig om een niet-roker te zijn en te blijven. Ik help je om eenvoudig die knop om te zetten.

Nu ga ik echt stoppen, vertelde ik tegen mezelf en mijn vrienden

Joke is een goede vriendin. Ze is 49 jaar. Ze zit bij de longarts. Slecht nieuws. Ze heeft terminale longkanker. Ze rookt "maar" een pakje per dag. Nu heeft ze nog maar een half jaar te gaan. 

Herkenbaar? 

70% van de rokers krijgt namelijk longkanker. Vanaf het moment dat Joke dit akelige nieuws kreeg, heeft ze geen enkele sigaret meer aangeraakt. De behoefte was opeens  verdwenen. Het laatste half jaar van haar leven was ze een niet-roker. De knop tussen de oren was om.  In slechts een paar minuten tijd. 

Hoe stop jij met roken? 

Doe je het zoals iedereen met een lage slagingskans? Door nicotinevervangers of medicijnen? Deze staan op plek 9 en 10 van de top-13 beste methoden om te stoppen. De maximale slagingskans is dan maar 18%. 

Of doe je het door in één keer de knop tussen je oren om te zetten? Net zoals Joke dat deed. 

Zij was  te laat. Jij misschien nog niet. Wil jij ook die knop omzetten, dan help ik je daar graag bij. Klik dan op de oranje knop hieronder en schrijf je in voor mijn hulp.

Ik ben nog steeds een niet roker!

Marcel,


Ik ben nog steeds een trotse niet roker. Elke dag wordt makkelijker al hoewel ik niet echt moeite heb gehad met het niet roken. Ook niet tijdens verjaardagsfeestjes etc..


Nogmaals hartelijke dank voor jouw begeleiding en ondersteuning.

René

Wat een goed programma!

Beste Marcel,


Wat een goed programma. Ik ben dankzij jou een niet roker geworden en heb daar geen enkele moeite mee en straal dat kennelijk uit waardoor enkele van mijn vrienden nu ook jouw programma doen. Ik vind het nog steeds een wonder. 

Heel veel dank.

Matthijs

Dit is waarmee ik jou ga helpen om voor altijd te stoppen

De knop gaat om

Door de inzet van diverse bewezen onbewuste verandertechnieken. Net als de arts bij Joke deed, zet jij tijdens het online programma ook de knop tussen de oren om.

Geen gewichtstoename

Veel kilo's erbij omdat je stopt? Onnodig. Tijdens het online programma leg ik je precies uit wat je moet doen om die extra kilo's te voorkomen. Dat is heel makkelijk.

Nazorg programma

Niet bij iedereen is het in één keer gedaan. Daarvoor is ons nazorg programma bedoeld. Je ontvangt dan vijf weken lang extra dagelijkse begeleiding en coaching.

Diverse video's

Het programma bestaat uit diverse korte video's. Zo loop je gemakkelijk door het programma heen.

Geen huiswerk

Je hoeft alleen de video's te bekijken. Geen huiswerk. Makkelijker kan ik het niet maken.

MP3 verandersessies

Je krijgt maar liefst twee MP3's om de knop tussen de oren om te zetten. Deze kun je herhalen.
Stoppen met roken online programma | Ikstopwel.nl

Gebaseerd op 9 jaar ervaring

Ik ben gespecialiseerd om rokers in één keer gemakkelijk te laten stoppen. Ik doe dit al dik 10 jaar. Al meer dan negentienhonderd rokers zijn gestopt door mijn programma. Gemiddeld slagen 86 van de 100 rokers in één keer met mijn krachtige aanpak. Voor de overige 14% is het nazorgprogramma de oplossing. Want ik laat je niet zomaar los.

Het grote voordeel van het online programma is dat je alle onderdelen kunt herhalen. Hierdoor ligt het slagingspercentage dus wellicht nog hoger. Dat is de kracht van het online programma van Ikstopwel.nl

null

null

null

null

De voordelen van ikstopwel.nl

Stoppen met roken doe je met een methode die wél werkt. Hypnotherapie staat op de 2e plek in de top-13 beste methoden. Waarom zou je voor plek 2 kiezen als er nog een betere keuze is? Op de eerste plaats staat "een hartaanval krijgen". Die keuze wil je echt niet maken.


  • Online begeleiding om te stoppen met roken
  • Twee hypnotherapie sessies die je kunt herhalen
  • Inclusief extra MP3 voor dagelijkse ondersteuning na afronding 
  • Mogelijkheid tot 5 weken dagelijks extra ondersteuning (nazorgprogramma)
  • Gemiddeld 86% slagingskans

Elke dag gestopt zijn was nog nooit zo makkelijk 

door onze aanpak

1. Online toegang tot ons platform

Het online programma kun je overal bekijken. Op je PC, op de laptop, op een tablet of op je smartphone. Thuis of onderweg of in het buitenland. Het enige wat je zelf moet regelen is de tijd om het programma te doorlopen. En zelfs dat is heel goed te doen.

2. Binnen een half jaar starten

Na aanschaf staat het online programma een half jaar tot jouw beschikking. Als je het programma opstart, krijg je 14 dagen de tijd om het af te ronden. Je kunt het hele programma in een paar dagen doorlopen. Daarna ben je een niet-roker. Geen enkele gedachte of behoefte meer aan een sigaret.

3. Instructie video's en MP3's

Het programma bestaat uit diverse video's en MP3's waarin wij werken met veranderingstechnieken met een krachtige impact op onbewust niveau. Juist hierdoor stijgt de kans aanzienlijk dat ook bij jou de knop tussen de oren definitief omgaat.

4. Bewezen technieken om te stoppen

Er zijn vele manieren om de knop om te zetten. Bij de één werkt de ene methode heel goed, bij de ander is het een andere techniek. Daarom combineren wij vele technieken voor onbewuste verandering in het programma. Zodat jouw kans op succes zo hoog mogelijk is.

5. Begeleiding in MP3 vorm

Tijdens het programma krijg je twee krachtige sessies op MP3. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen te sluiten, te ontspannen en te luisteren naar mijn stem. Deze sessies kun je indien gewenst zelfs een paar keer herhalen. Dat is de kracht van het online programma.

6. Nazorg met begeleiding via MP3

Na afronding van het programma ontvang je automatisch in je inbox nog een extra MP3 voor dagelijks gebruik. De meeste mensen hebben dat dan niet meer nodig. Zij zijn dan al een niet-roker. En anders gebeurt dat alsnog met deze nazorg MP3 in de eerste paar dagen of weken na afronding.

Maak nu de stap om wel in een keer te stoppen

Bert Disco

Metaalbewerker

Dit is mijn beste beslissing ooit!

Hey Marcel, ik heb maar 1 poging gedaan en….. mede door je online training is het mij ook gelukt! Al ruim 9 maanden nou. Nooit geweten dat het zo makkelijk was, het zit inderdaad tussen je oren!!!

 

Tanks groetjes Bert

100% garantie en geld terug als je niet tevreden bent

Ik ben zo overtuigd van de kracht van mijn online programma, dat ik je een 100% niet goed / geld terug garantie geef. Als jij na aankoop van mijn programma niet tevreden bent, dan krijg je  gewoon je geld terug. Het enige wat je daarvoor doet is mij binnen 14 dagen na aankoop een bericht sturen. Dan regel ik de rest. Even goede vrienden.

Ken jij ons ook al van TV ?
Wij zijn bekend van RTL 4

null
null
Stoppen met roken online programma
Vaste prijs € 347,-

Online programma 

- In één keer stoppen met roken

- Online, dus vanuit huis te volgen

- Maar liefst twee sessies!

- Alle modules en de sessies kun je meerdere keren herhalen

- Via PC, laptop, tablet of smartphone

- 86% slagingskans

- Mogelijkheid tot  vijf weken lang dagelijkse nazorg

arrow_drop_up arrow_drop_down