Wil jij ook je vakantiegeld vertwaalfvoudigen? Dat kan!

Wil jij ook je vakantiegeld vertwaalfvoudigen? Dat kan!

Ken je de winstverdriedubbelaar nog? ​​Een “leuk” product waarmee Aegon 20 jaar geleden heel veel geld heeft verdiend ten koste van duizenden Nederlanders. Ze zijn nog steeds bezig met de processen voor de rechter. ​​Het was de start van het woekerpolis fiasco.

Ik geloofde daar toen gelukkig al niet in, dus ik heb dat nooit gedaan. Maar ik heb wel diverse andere levensverzekeringen lopen die net zo weinig geld opleveren als die woekerpolissen. Wel elk jaar premie betalen, maar geen enkele groei van de waarde. En afkopen kost je de helft van je eigen kapitaal. Omdat je daar belasting over moet betalen.

Waarom ik dat dan gedaan heb?

​​Geen keuze. Als zelfstandige bepaalt de overheid en de belastingdienst heel veel regeltjes. Bijvoorbeeld dat je verplicht voor je pensioen moet sparen. Dat mag je zelf niet doen, maar dat moet via zo’n dure levensverzekering. Doe je dat niet, dan ben je strafbaar en krijg je hoge boetes. Verplicht dus. Als je het wel doet, dan zit je opeens in een keurslijf, want je kunt geen kant meer op. Wil je afkopen? Dan ben je je geld kwijt.

Er is ook een geldmachine die alleen voor rokers werkt. ​Maar die werkt dus wel!

​​Waarom?

​​Omdat je die geldmachine volledig in eigen beheer hebt. Niemand die je ergens toe verplicht, maar als je het doet en je doet het goed, dan heb je wel een verTWAALFvoudiger van je inzet. En die inzet is ook nog eens helemaal volledig gratis.

Heb ik nu je aandacht?

​​Ik denk het wel. Ik leg m uit, want deze kans mag je niet voorbij laten gaan.

Het is mei. De maand van het vakantiegeld. 80% van Nederland ontvangt deze maand van de baas een extraatje dat kan oplopen tot bijna een volledig netto maandinkomen extra. Niet iedereen krijgt dat, maar als je gewoon in dienst bent, dan krijg je het wel. Ik val dus weer buiten de boot met mijn “ik-wil-alleen-maar-zelfstandig-zijn-mentaliteit”.

​​Normaal gesproken besteden we dat vakantiegeld aan…. de vakantie. Daarom heet het ook vakantiegeld. Maar er is dit jaar geen vakantie. En een fietstocht over de mooie grachten van Amsterdam die kost niet zoveel.

​​Dus dit extraatje hou je dit jaar over.

Nu komt de truc.

​​Stel, je hebt 1.000 euro extra ontvangen deze maand. Je zet dan 700 euro opzij voor de fietstochtjes die je nog wél gaat maken met je partner of gezin deze zomer.

​​Om een extra kop koffie met een appelpunt te kopen op dat ene terras waar je nog wel kunt aanschuiven met 1,5 meter afstand tot je buurman, om daarna nog ergens een leuk etentje te doen op de vakantiekosten van de baas.

Dan heb je dus nog 300 euro over. D​​​​​​​​ie investeer je dit keer in jezelf. Niet in een woekerpolis, niet in een levensverzekering, maar in jezelf. Je stopt namelijk heel gemakkelijk met roken door de inzet van de kracht van jouw onbewuste en mijn programma dat inmiddels al honderden niet-rokers heeft opgebracht. Let op: dan ben je dus helemaal vrij van de sigaret! Geen gedachte of behoefte meer. De meesten al meteen, de rest binnen een paar dagen of weken na afronding van het programma.

Dat betekent dat je over een week (of maximaal 2 weken) al een niet-roker bent. De gemiddelde roker paft een pakje per dag weg. Da’s 10 euro. Da’s 70 euro per week. Da’s 3.600 euro per jaar. Die hou je dus gewoon in je zak.

Door 300 euro uit te geven, bespaar je dus 3.600 euro. Om volgend jaar met het hele gezin een echte vliegvakantie van te nemen en je eens goed te laten verwennen.

​​Of voor andere doeleinden.

​​Het jaar daarna hou je overigens ook weer 3.600 euro over. En als je een zware roker bent, nog veel meer. En zo gaat dat elk jaar door. Omdat je een niet-roker bent. Jaar in, jaar uit. Daar kan geen woekerpolis tegenop.

Ik zeg: “Een no-brainer. Gewoon doen!”​​​​​​​​ Klik op deze link voor de winstverTWAALFvoudiger.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book