Wil jij 3.000 tot 4.800 euro per jaar besparen?

Wil jij 3.000 tot 4.800 euro per jaar besparen?

Het einde van het jaar 2020 nadert, we zitten alweer in november en wat een jaar was dit zeg….

Laten we 2020 maar heel snel doorspoelen…

Ik wil het dan ook hebben over goede voornemens. Aan het einde van het jaar begint iedereen weer met het goede voornemen voor het volgende jaar. Afvallen, liever zijn voor ouderen, meer tijd besteden aan familie en vrienden, minder werken, meer sporten…

Toch blijft stoppen met roken de klassieker.

Voordelen om nu voor eens en voor altijd te stoppen met roken zijn er genoeg. Je stopt met roken voor je gezondheid, je stopt om van die gele handen en tanden af te komen. Om niet meer altijd die geur van sigaretten om je heen te hebben. En natuurlijk voor JOUW portemonnee! Het is niet normaal wat een pakje sigaretten tegenwoordig kost. Dus wanneer jij stopt met roken, ga jij dit direct in je portemonnee voelen.

Toch weten maar wat weinig rokers dat er na twee jaar gestopt te zijn nóg een financiële beloning klaarligt voor ze…

Namelijk een besparing op je verzekering. De overlijdensrisicoverzekering.

Want wist jij dat je als roker bij een overlijdensrisicoverzekering een veel hogere premie betaalt dan als niet-roker? Dat komt omdat de niet-roker veel langer leeft. Onderzoek van Independer wijst uit dat rokers jaarlijks gemiddeld 355 euro meer premie betalen dan niet-rokers! Zonde van dat geld toch?

Die krijg je weer terug als je stopt met roken!

Daar moet je dan wel wat voor doen. Dat moet je dan wel weten. En wel meteen als je bent gestopt met roken. Maar ook 2 jaar nadat je bent gestopt met roken. En dat hou ik allemaal voor jou in de gaten in mijn nazorg. Dat je op tijd een mailtje van mij krijgt om ook die voordelen te incasseren. Omdat je daar recht op hebt.

Je moet het wel zelf doen!

Om in aanmerking te komen voor de lagere premie moet je twee jaar na het stoppen zélf je verzekeraar inlichten. De verzekeraar weet immers niet dat je gestopt bent.

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de rokers die gestopt zijn met roken niet weet dat dit zo werkt. De onderzochte groep, die nog rookten toen ze hun huidige overlijdensrisicoverzekering afsloten, is gemiddeld 15 jaar geleden gestopt met roken.

Omdat de verzekeraar pas twee jaar na stoppen de lagere niet-rokerspremie aanbiedt, hebben zij dus 13 jaar te veel premie betaald.

Met een gemiddeld premieverschil van 355 euro per jaar tussen de rokers en de niet-rokers, komt dit neer op een bedrag van 4.615 euro. Kortom, vergeet dus niet, twee jaar nadat je met roken bent gestopt, je verzekeraar te melden dat jij bent gestopt.

Wees gerust, als je bent gestopt via mijn programma, dan stel ik je gewoon op de hoogte. Weer zo’n mooi voordeel om mijn online programma aan te schaffen. Zodat jij per jaar ook 3.000 tot 4.800 euro bespaart omdat je niet alleen geen sigaretten meer hoeft te kopen maar ook nog eens veel minder premie betaald!

Je bent maar één klik verwijderd van deze enorme besparing.

Klik hier om je in te schrijven voor mijn krachtige online programma.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book