Wat wil jij graag weten?

Wat wil jij graag weten?

Ik geef regelmatig gratis webinars. Dat is een informatieve live uitzending op internet. Om rokers te informeren hoe ze gemakkelijk kunnen stoppen. Door de drie grote geheimen te delen waarom het ze tot nu toe niet is gelukt. En uiteraard door te vertellen hoe je een veel grotere kans hebt om het dit keer wél te laten slagen. Ik deel namelijk de top-13 beste methoden om te stoppen met roken in mijn webinar.

Dat webinar wordt goed gewaardeerd. 

Mensen komen daar tot het inzicht dat stoppen heel gemakkelijk kan. Door dat inzicht verandert er iets tussen de oren. Opeens blijkt het wél haalbaar. Ik krijg regelmatig e-mails dat rokers zijn gestopt met roken, alleen al door alle inzichten die ze tijdens het webinar hebben gekregen. En dat is mooi.

Het webinar duurt maar een uurtje en je hebt de mogelijkheid om je vragen te stellen. Als ze niet al zijn beantwoord tijdens het webinar.

Wil je mij ook wel eens live zien en spreken?

Heb jij vragen die je graag beantwoord ziet? Schrijf je dan met onderstaande link in voor het gratis webinar.

Je krijgt dan automatisch in je inbox een e-mail met een inloglink. Op het tijdstip van het webinar klik je op die link en de verbinding wordt automatisch gemaakt. Je kijkt dus gewoon thuis achter je PC of op je tablet of telefoon. Overigens is er niemand die jouw ziet. Jij ziet mij wel. Gemakkelijker kan ik het je niet maken.

Wil jij mijn webinar ook volgen? Klik dan op onderstaande link en schrijf je in. En oh ja, alle webinar volgers krijgen van mij ook nog een hele mooie aanbieding. 

https://ikstopwel.nl/webinar

Je bent dus maar één klik verwijderd van een fantastisch informatief webinar en wellicht zelfs van de oplossing van jouw rookprobleem.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book