arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat wil jij graag weten?

Vorig jaar gaf ik regelmatig gratis webinars. Dat is een informatieve live uitzending op internet. Om rokers te informeren hoe ze gemakkelijk kunnen stoppen. Door de drie grote geheimen te delen waarom het ze tot nu toe niet is gelukt. En uiteraard door te vertellen hoe je een veel grotere kans hebt om het dit keer wél te laten slagen.

Dat webinar werd goed gewaardeerd. Mensen kwamen daar tot het inzicht dat stoppen heel gemakkelijk kan. Door dat inzicht verandert er namelijk iets tussen de oren. Opeens lijkt het wél haalbaar. En dan hoorde ik achteraf dat mijn webinar het moment is geweest waarop ze zijn gestopt met roken.

De informatie die ze hoorden was voldoende om net dat zetje te krijgen waardoor het ze toch is gelukt om te stoppen. En dat is mooi.

Ik geef het webinar nu al bijna een jaar niet meer. Andere prioriteiten en het kost me ook veel tijd en voorbereiding. Maar ik krijg steeds meer vragen van mensen via mail over mijn aanpak en over mijn programma. Ik denk daarom dat het goed is om het webinar weer een keer van stal te halen.

Ik heb daarom een paar data gereserveerd, zie hieronder.

Het webinar duurt maar een uurtje en je hebt de mogelijkheid om je vragen te stellen. Als ze niet al zijn beantwoord tijdens het webinar.

Wil je mij ook wel eens live zien en spreken? Heb jij vragen die je graag beantwoord ziet? Schrijf je dan met onderstaande link in voor het webinar.

Je krijgt dan in je inbox een email met een inloglink. Op het tijdstip van het webinar klik je op die link en de verbinding wordt automatisch gemaakt. Je kijkt dus gewoon thuis achter je PC of op je tablet of telefoon. Gemakkelijker kan ik het je niet maken.

Wil jij mijn webinar ook volgen? Klik dan op onderstaande link en schrijf je in. En oh ja, alle webinar volgers krijgen ook nog een hele leuke aanbieding. 

https://ikstopwel.webinargeek.com/stoppen-met-roken-in-een-sessie

Je bent maar één klik verwijderd van een fantastisch informatief webinar!

 

Over de schrijver
Marcel Borst is werkzaam als gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam West. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Hij is ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Daar is Marcel uiteindelijk afgestudeerd als NLP practioner en master en als Master Hypnotherapist in 2012. Marcel heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon Marcel al heel snel mensen van het roken af te helpen. Hij bleek hier heel succesvol in te zijn. Zijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast 1:1 sessies, groepssessies en een online programma voor stoppen met roken, geeft Marcel ook workshops en bedrijfstrainingen stoppen-met-roken.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je ook over alle gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel gaat stoppen met roken! 

Als je hieronder je naam achterlaat ga je akkoord met de ontvangst van mijn e-book via email met als bonus extra tips en adviezen ook via email. Uiteraard kun je bij elk advies jezelf ook weer uitschrijven met slechts één druk op de knop.

Stoppen met Roken gratis e-book