Totaal geen behoefte meer (reactie cliënt)

Totaal geen behoefte meer (reactie cliënt)

Begin januari is Gert-Jan bij mij geweest om te stoppen met roken. Gert-Jan is 43 jaar en werkt in de bouw, dus staat letterlijk met twee voeten op de grond. Hij is zeker niet zo’n “zweverig type”. Maar gelukkig had hij van iemand anders gehoord dat ik die persoon in één sessie van het roken had afgeholpen met hypnose. Dus Gert-Jan vond hypnose helemaal niet zo zweverig. Hij had al meerdere pogingen gedaan om uit zichzelf te stoppen met roken, maar tot nu toe was dat niet gelukt. Meestal werd hij niet de gezelligste thuis en binnen een week was hij dan alweer aan de sigaret begonnen. Lees hier zijn reactie.

Maar dit keer niet, want dit keer heeft Gert-Jan gekozen voor een methode met hypnose die voor 85% van mijn cliënten werkt. Na slechts één sessie. En nu dus ook voor Gert-Jan. Ik ontving vandaag namelijk deze reactie via de mail. Altijd leuk om dit van de cliënt terug te krijgen:

“Beste Marcel,

Het is nu bijna 3 weken geleden dat ik bij je ben geweest en het gaat goed. De eerste paar dagen zweette ik veel en heb ik erg onrustig geslapen (om het uur wakker), maar dat gaat nu gelukkig goed. Ik heb totaal geen behoefte aan een sigaret.

Ik voel mij een niet-roker, bedankt!

Groeten,
Gert-Jan”

Wil jij ook net als Gert-Jan zonder enig probleem stoppen met roken? Wil jij ook geen enkele gedachte meer hebben aan een sigaret en geen enkele behoefte meer voelen aan een sigaret? Dan hoor ik dat graag van je.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book