Totaal geen behoefte meer (reactie cliënt)
Testimonials
Marcel Borst
Testimonials
01/26/2016
1 min
0

Totaal geen behoefte meer (reactie cliënt)

01/26/2016
1 min
0

Begin januari is Gert-Jan bij mij geweest om te stoppen met roken. Gert-Jan is 43 jaar en werkt in de bouw, dus staat letterlijk met twee voeten op de grond. Hij is zeker niet zo’n “zweverig type”. Maar gelukkig had hij van iemand anders gehoord dat ik die persoon in één sessie van het roken had afgeholpen met hypnose. Dus Gert-Jan vond hypnose helemaal niet zo zweverig. Hij had al meerdere pogingen gedaan om uit zichzelf te stoppen met roken, maar tot nu toe was dat niet gelukt. Meestal werd hij niet de gezelligste thuis en binnen een week was hij dan alweer aan de sigaret begonnen. Lees hier zijn reactie.

Maar dit keer niet, want dit keer heeft Gert-Jan gekozen voor een methode met hypnose die voor 85% van mijn cliënten werkt. Na slechts één sessie. En nu dus ook voor Gert-Jan. Ik ontving vandaag namelijk deze reactie via de mail. Altijd leuk om dit van de cliënt terug te krijgen:

“Beste Marcel,

Het is nu bijna 3 weken geleden dat ik bij je ben geweest en het gaat goed. De eerste paar dagen zweette ik veel en heb ik erg onrustig geslapen (om het uur wakker), maar dat gaat nu gelukkig goed. Ik heb totaal geen behoefte aan een sigaret.

Ik voel mij een niet-roker, bedankt!

Groeten,
Gert-Jan”

Wil jij ook net als Gert-Jan zonder enig probleem stoppen met roken? Wil jij ook geen enkele gedachte meer hebben aan een sigaret en geen enkele behoefte meer voelen aan een sigaret? Dan hoor ik dat graag van je.

Reacties
Categorieën