Getver wat stink je... (reactie cliënt)

Getver wat stink je... (reactie cliënt)

Vandaag ontving ik een nieuwe reactie van een tevreden cliënt van mij. Dit keer iemand die samen met 15 anderen tijdens een groepssessie “Stoppen met Roken door Hypnose” na vele jaren afhankelijk te zijn van de sigaret, nu eindelijk een niet roker is geworden. Twee weken na de groepssessie, ontving ik vanochtend deze reactie. Het is leuk om te zien dat niet rokers zelf pas na 2 weken en een paar flinke testsituaties geloven dat ze inderdaad een niet roker zijn geworden:

“Eindelijk een berichtje van mij, ik ben zo blij!! Ik had gisterenavond een feestje waar ik aan de ene kant enorm veel zin in had maar ook best tegen op zag omdat het met rook vrienden was. Nou ik heb me dus zorgen om niks gemaakt. Ik heb dus absoluut geen zin om te roken gehad, vond het in het rookhok enorm stinken en koud en getver wat stink je als je terug komt.

De eerste paar dagen heb ik echt vaak aan roken gedacht maar geen behoefte om het echt te doen en toen merkte ik woensdagavond toen ik in bed lag, hé ik heb er de hele avond niet aan gedacht, het is pas als er iemand naar vraagt hoe het gaat dat ik er nu aan denk. En zoals gisteren ben ik erg benieuwd hoe ik daar dan op reageer.

Marcel dank je wel, dat je het stoppen met roken voor mij zo makkelijk hebt gemaakt!!

Ik kan vol trots zeggen ik ben een niet roker!!

Groeten Elles”

Kijk, en daar doe ik het voor. Voor de energie en de gezondheid en de extra financiën die ook deze dame nu elke dag meer en meer zal opmerken. Elles is gelukkig één van de vele mensen die tijdens een groepssessie Hypnose voor Stoppen met Roken is gestopt met roken.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book