Getver wat stink je… (reactie cliënt)
Successen
Marcel Borst
Successen
11/07/2016
1 min
0

Getver wat stink je... (reactie cliënt)

11/07/2016
1 min
0

Vandaag ontving ik een nieuwe reactie van een tevreden cliënt van mij. Dit keer iemand die samen met 15 anderen tijdens een groepssessie “Stoppen met Roken door Hypnose” na vele jaren afhankelijk te zijn van de sigaret, nu eindelijk een niet roker is geworden. Twee weken na de groepssessie, ontving ik vanochtend deze reactie. Het is leuk om te zien dat niet rokers zelf pas na 2 weken en een paar flinke testsituaties geloven dat ze inderdaad een niet roker zijn geworden:

“Eindelijk een berichtje van mij, ik ben zo blij!! Ik had gisterenavond een feestje waar ik aan de ene kant enorm veel zin in had maar ook best tegen op zag omdat het met rook vrienden was. Nou ik heb me dus zorgen om niks gemaakt. Ik heb dus absoluut geen zin om te roken gehad, vond het in het rookhok enorm stinken en koud en getver wat stink je als je terug komt.

De eerste paar dagen heb ik echt vaak aan roken gedacht maar geen behoefte om het echt te doen en toen merkte ik woensdagavond toen ik in bed lag, hé ik heb er de hele avond niet aan gedacht, het is pas als er iemand naar vraagt hoe het gaat dat ik er nu aan denk. En zoals gisteren ben ik erg benieuwd hoe ik daar dan op reageer.

Marcel dank je wel, dat je het stoppen met roken voor mij zo makkelijk hebt gemaakt!!

Ik kan vol trots zeggen ik ben een niet roker!!

Groeten Elles”

Kijk, en daar doe ik het voor. Voor de energie en de gezondheid en de extra financiën die ook deze dame nu elke dag meer en meer zal opmerken. Elles is gelukkig één van de vele mensen die tijdens een groepssessie Hypnose voor Stoppen met Roken is gestopt met roken.

Reacties
Categorieën