Stoppen Met Roken Lukt Vaker Dan Je Denkt
Testimonials
Marcel Borst
Testimonials
06/08/2016
0 min
0

Stoppen Met Roken Lukt Vaker Dan Je Denkt

06/08/2016
0 min
0

Ik geeft zeer effectieve hypnotherapie sessies die mensen direct laten stoppen met roken. Maar liefst 85% stopt meteen na slechts één sessie. De meeste mensen zijn dan vanaf het eerste moment een volledige niet-roker geworden: ze hebben geen enkele gedachte meer aan een sigaret en voelen geen enkele behoefte meer aan een sigaret. Maar sommige mensen lopen in de eerste paar dagen tegen een paar valkuilen aan die het nicotinemonster voor ons heeft gegraven. Gelukkig wijs ik mijn cliënten altijd vooraf op deze valkuilen, waardoor ook zij na een paar dagen erachter komen dat zij een niet-roker zijn geworden. Zo ook Janneke, die nog geen twee weken geleden bij mij in de stoel zat. Ik krijg van haar de volgende reactie:

“Marcel, ik weet niet of je het leuk vind om te weten maar ik ben een Niet Roker na ons bezoek aan jou. Het was de eerste dagen zeker niet makkelijk. Steeds waren er momenten van: “Nu een sigaret”, om vervolgens te schrikken en te denken nee joh, ik rook niet meer.”

Ook Janneke is inmiddels een niet roker geworden. Binnenkort zal ze ook deze laatste corrigerende gedachte vanuit haar onbewuste niet meer krijgen, omdat die niet meer nodig is.

Hoe cool is dat? Ze is in ieder geval niet in de grootste valkuil getrapt omdat ik haar hier vooraf voor had gewaarschuwd.

Reacties
Categorieën