Stoppen Met Roken Lukt Vaker Dan Je Denkt

Stoppen Met Roken Lukt Vaker Dan Je Denkt

Ik geeft zeer effectieve hypnotherapie sessies die mensen direct laten stoppen met roken. Maar liefst 85% stopt meteen na slechts één sessie. De meeste mensen zijn dan vanaf het eerste moment een volledige niet-roker geworden: ze hebben geen enkele gedachte meer aan een sigaret en voelen geen enkele behoefte meer aan een sigaret. Maar sommige mensen lopen in de eerste paar dagen tegen een paar valkuilen aan die het nicotinemonster voor ons heeft gegraven. Gelukkig wijs ik mijn cliënten altijd vooraf op deze valkuilen, waardoor ook zij na een paar dagen erachter komen dat zij een niet-roker zijn geworden. Zo ook Janneke, die nog geen twee weken geleden bij mij in de stoel zat. Ik krijg van haar de volgende reactie:

“Marcel, ik weet niet of je het leuk vind om te weten maar ik ben een Niet Roker na ons bezoek aan jou. Het was de eerste dagen zeker niet makkelijk. Steeds waren er momenten van: “Nu een sigaret”, om vervolgens te schrikken en te denken nee joh, ik rook niet meer.”

Ook Janneke is inmiddels een niet roker geworden. Binnenkort zal ze ook deze laatste corrigerende gedachte vanuit haar onbewuste niet meer krijgen, omdat die niet meer nodig is.

Hoe cool is dat? Ze is in ieder geval niet in de grootste valkuil getrapt omdat ik haar hier vooraf voor had gewaarschuwd.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book