Stop jij ook tijdens deze verloren wachttijd?

Stop jij ook tijdens deze verloren wachttijd?

We zijn inmiddels bijna een jaar verder. De eerste lockdown vanwege Corona begon in maart afgelopen jaar. De tweede lockdown zitten we nu nog midden in. Maar er is hoop. Voor velen lijkt het een eeuwigdurende strijd. Corona. Iedereen zit thuis te wachten. Thuis werken, thuis sporten, thuis uit-eten, thuis online zijn met vrienden, thuis slapen, thuis zijn.

Mensen worden gek van “thuis” en snakken naar “buiten”.

Naar festivals en feestjes, naar terrassen en parken en strand en wandelen en fietsen.

Naar de sportclub en naar uitjes. Naar vrienden en familie, naar het leven.

Maar dat laatste is ook precies wat die wachttijd ons nu al brengt. Leven!

Veel mensen hebben het afgelopen Corona jaar heel veel extra levensjaren erbij gekregen. Onbewust. Ze hebben het zelf niet eens door. Omdat iedereen nu thuis zit. Omdat daardoor veel minder mensen zijn besmet. Omdat heel veel mensen daardoor dus niet zijn besmet en vroegtijdig zijn gestorven.

Het is dus nuttige wachttijd.

Zo is het ook met stoppen met roken. Hoe eerder je daaraan begint hoe meer extra wachttijd je erbij krijgt. Wachttijd tot het moment dat je ooit een keer dood gaat. Wachttijd die extra levenstijd gaat worden. En het wordt echt tijd dat we allemaal weer gaan leven. Rokers kunnen die extra wachttijd inhalen door extra levenstijd terug te krijgen.

Hoe sneller je hiermee begint, hoe meer extra levenstijd jij erbij krijgt.

Want de oplossing is er. Het duurt nog een paar maanden en dan gaan we er allemaal de vruchten van plukken. Rokers die in deze wachttijd zijn gestopt met roken genieten daar het meeste van. Echt waar. Ze hebben hun wachttijd goed besteed en omgezet in extra levenstijd.

Stop jij ook tijdens deze verloren wachttijd?

Zodat je dat om kunt zetten in waardevolle extra leeftijd…

Want rokers gaan gemiddeld 12 jaar eerder dood dan niet-rokers. 12 jaar minder leeftijd. 12 jaar minder lang genieten van de inmiddels gevonden oplossing voor Corona.

Doe je mee?

Klik hier en ruil jouw nutteloze wachttijd in voor nuttige extra leeftijd!

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book