Roken Zit Tussen de Oren (reactie cliënt)

Roken Zit Tussen de Oren (reactie cliënt)

Ook vandaag heb ik weer een leuke reactie mogen ontvangen van een cliënt. Mark is 54 jaar en de broer van een andere cliënt die ik een half jaar geleden in één sessie van het roken heb afgeholpen. Dat was een dame die in de bijstand zat, maar toch zo slim was om een sessie bij mij te boeken. Zij is na die sessie direct een niet roker geworden en bespaart nu elke week bijna 100 euro, wat zij daarvoor weg rookte (2 pakjes per dag). Zij was zo verbaasd hoe gemakkelijk het is om te stoppen met roken, dat zij ook haar broer, een verstokte roker die al vele stoppogingen had gedaan, naar mij toe heeft gestuurd.

En van hem kreeg ik vandaag de volgende korte mail toegestuurd. Het onderwerp was “van een niet roker”, dus ik wist meteen al dat het resultaat goed was.

Beste Marcel,

Voor mijzelf: Operatie geslaagd en aan deze kant van de lijn een gelukkige niet-roker, waarvoor mijn dank! Het heeft eigenlijk bij mij bewust gemaakt wat ik al lang wist, maar besloten had niet te accepteren: “It’s all between the ears”.

Dank voor jouw hulp en ik hoop oprecht dat jouw kruistocht “Nederland rookvrij” gaat slagen.

Het is voor mij altijd fijn om achteraf een reactie te krijgen van een cliënt. Broer en zus zijn nu beiden een niet roker en besparen maandelijks veel geld wat ze aan leuke dingen kunnen uitgeven. Waar ga jij het geld aan uitgeven dat jij bespaart als je bij mij een sessie hebt geboekt?

 

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book