Reactie na het Online Programma

Reactie na het Online Programma

Ik ontving een leuke reactie op de dagelijkse mail. Van een roker die door mijn online programma is gestopt met roken:

 

“Beste Marcel,

Vandaag alweer 2 maanden 23 dagen en 21 uur gestopt met roken. En dit alles door jouw online stoppen met roken programma. Langs deze weg wil ik jouw hier ook onwijs voor bedanken.

Ooit met enige twijfel aan jouw programma begonnen en verbaast over hoe makkelijk het eigenlijk is. De twijfel zat er meer in of ik de mentaliteit had om het online programma te voltooien, maar door jouw mails en door de opbouw van dit programma is het een eitje geworden.

Tot nu toe al bijna €600 bespaard en 1717 sigaretten niet gerookt. Tot de dag van vandaag lees ik nog steeds met heel veel plezier jouw mailtjes over de dagelijkse gang van zaken en jouw mening en kijk hierop.

Het valt mij wel op dat jij voor de groep sessies veel reclame maakt maar dat de online cursus een beetje achter blijft. Doe jij dit bewust?? Want ik heb hier echt een super goede ervaring mee.
Ik wilde dit gewoon ff kwijt en nogmaals – hartelijk dank !!! Ik heb me nog nooit zo vrij gevoelt.

Arjen.”

Da’s mooi Arjen. En voor mij een nadenkertje. Want in het kader van Corona is het natuurlijk ook een fantastische oplossing. Stoppen met Roken zonder risico op Corona. Gewoon vanuit je eigen huis. Online. Het kan!

Kijk hier voor meer informatie over het Online Programma.
Het is zelfs 100 euro goedkoper dan een groepssessie en je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt het zelfs doen terwijl jij je griepje op bed verder uitziekt. Ik zeg een win/win situatie. Ik zeg: Gewoon Doen. Stop met roken. Doe het nu. Want stoppen doe je altijd vandaag, nooit morgen!
Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book