arrow_drop_up arrow_drop_down

Reactie na een Groepssessie Stoppen met Roken

Reactie na een Groepssessie Stoppen met Roken

Afgelopen week ontving ik bijgaande reactie van een deelnemer aan de groepssessie van 30 april. Deze dame is nu bijna drie maanden een niet roker dankzij de groepssessie. Heb je interesse om ook mee te doen? In september en oktober doe ik nog maar 3 groepssessies. Klik dan rechtsboven op het tabblad “Groepssessies”. Na de vakantie ook een niet roker zijn? Het kan heel eenvoudig. Het kost je slechts één middag tijd. Hierna dus nog even de reactie van een deelnemer:

“Hallo Marcel,

Op zondag 30 april bij jullie groepssessie stoppen met roken , was ik heel benieuwd wat het met me zou doen, ik had goede resultaten gehoord van eerdere deelnemers.

Sinds die zondag ben ik een niet roker, ik was niet meteen een niet roker, de rookmomenten toen ik nog een roker was, die waren er niet meer, maar ik kon met heel iets anders bezig zijn en dan denken, ja, een sigaret!!
Wat een groot voordeel is, ik was niet sikkeneurig omdat ik een sigaret wilde, het voelde natuurlijk om een niet roker te zijn en dat door 3 uurtjes info van jou/jullie, ik vind dat het in het basispakket moet, als je zo van het roken af kan komen.
Zelf heb ik geen behoefte aan onderling contact, met het risico dat je elkaar weer aan het roken krijgt.
Jou mails heb ik als prettig ervaren, vooral als het even moeilijk was.
Ik ben blij dat ik geweest ben en vertel iedere roker die het wil horen mijn verhaal.

met vriendelijke groet,

Corien”

Over de schrijver
Marcel Borst is werkzaam als gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam West. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Hij is ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Daar is Marcel uiteindelijk afgestudeerd als NLP practioner en master en als Master Hypnotherapist in 2012. Marcel heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon Marcel al heel snel mensen van het roken af te helpen. Hij bleek hier heel succesvol in te zijn. Zijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast 1:1 sessies, groepssessies en een online programma voor stoppen met roken, geeft Marcel ook workshops en bedrijfstrainingen stoppen-met-roken.
Ester
Door

Ester

op 10 August 2017

Ik heb me opgegeven voor een sessie in oktober. Ik ben erg sceptisch. Ik ben 11 jaar (!) volledig van het roken af geweest, na het lezen van Allen Carr, maar tijdens een zeer heftige gebeurtenis een aantal jaar geleden toch weer begonnen. Ik wil heel graag stoppen, maar ben zo bang dat het niet lukt...

Marcel
Door

Marcel

op 10 August 2017

Ester, goed dat je je dan hebt opgegeven voor een groepssessie. Mijn ervaring is namelijk dat vooral de mensen die het meest sceptisch zijn en ook de mensen die de zwaarste roker zijn, die bijna niet kunnen geloven dat dit gaat werken, dat die allemaal verbaasd zijn achteraf dat het gewoon is gelukt. Dus laat je vooral verrassen. Ik zie je graag in oktober.

Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je ook over alle gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel gaat stoppen met roken! 

Als je hieronder je naam achterlaat ga je akkoord met de ontvangst van mijn e-book via email met als bonus extra tips en adviezen ook via email. Uiteraard kun je bij elk advies jezelf ook weer uitschrijven met slechts één druk op de knop.

Stoppen met Roken gratis e-book