Page content

article content

Reactie na een Groepssessie Stoppen met Roken

Afgelopen week ontving ik bijgaande reactie van een deelnemer aan de groepssessie van 30 april. Deze dame is nu bijna drie maanden een niet roker dankzij de groepssessie. Heb je interesse om ook mee te doen? In september en oktober doe ik nog maar 3 groepssessies. Klik dan rechtsboven op het tabblad “Groepssessies”. Na de vakantie ook een niet roker zijn? Het kan heel eenvoudig. Het kost je slechts één middag tijd. Hierna dus nog even de reactie van een deelnemer:

“Hallo Marcel,

Op zondag 30 april bij jullie groepssessie stoppen met roken , was ik heel benieuwd wat het met me zou doen, ik had goede resultaten gehoord van eerdere deelnemers.

Sinds die zondag ben ik een niet roker, ik was niet meteen een niet roker, de rookmomenten toen ik nog een roker was, die waren er niet meer, maar ik kon met heel iets anders bezig zijn en dan denken, ja, een sigaret!!
Wat een groot voordeel is, ik was niet sikkeneurig omdat ik een sigaret wilde, het voelde natuurlijk om een niet roker te zijn en dat door 3 uurtjes info van jou/jullie, ik vind dat het in het basispakket moet, als je zo van het roken af kan komen.
Zelf heb ik geen behoefte aan onderling contact, met het risico dat je elkaar weer aan het roken krijgt.
Jou mails heb ik als prettig ervaren, vooral als het even moeilijk was.
Ik ben blij dat ik geweest ben en vertel iedere roker die het wil horen mijn verhaal.

met vriendelijke groet,

Corien”

Comment Section

2 reacties op “Reactie na een Groepssessie Stoppen met Roken


Door Ester op 10 augustus 2017

Ik heb me opgegeven voor een sessie in oktober. Ik ben erg sceptisch. Ik ben 11 jaar (!) volledig van het roken af geweest, na het lezen van Allen Carr, maar tijdens een zeer heftige gebeurtenis een aantal jaar geleden toch weer begonnen. Ik wil heel graag stoppen, maar ben zo bang dat het niet lukt…


Door Marcel op 10 augustus 2017

Ester, goed dat je je dan hebt opgegeven voor een groepssessie. Mijn ervaring is namelijk dat vooral de mensen die het meest sceptisch zijn en ook de mensen die de zwaarste roker zijn, die bijna niet kunnen geloven dat dit gaat werken, dat die allemaal verbaasd zijn achteraf dat het gewoon is gelukt. Dus laat je vooral verrassen. Ik zie je graag in oktober.

Plaats een reactie


*