arrow_drop_up arrow_drop_down

Het gaat kei goed (reactie cliënt)

José Marie is drie weken geleden bij mij geweest. Vandaag kreeg ik een email van haar met een update. Ik ben trots op José Marie, want ook zij is een niet roker geworden. Ook haar grootste zorg, zwaarder worden, is niet uitgekomen.

En weer een niet roker erbij

Vandaag ontving ik dus een email van José Marie. Zij is 3 weken geleden bij mij geweest om te stoppen met roken. Ze zag er enorm tegenop, omdat ze van eerdere pogingen weet dat ze daarna kilo’s in gewicht aankomt. Gelukkig weet ik precies hoe dat komt en daarom vertel ik al mijn cliënten in het voorgesprek deze valkuil. Als je namelijk weet hoe het lichaam fysiek reageert zodra je bent gestopt met roken, ben je erop voorbereid. En als je erop voorbereid bent, dan hoef je niet in de verschillende valkuilen te trappen die langs zullen komen.

Valkuilen voorkomen

Ook José Marie heeft de valkuilen gezien en is er niet ingetrapt. Vandaag kreeg ik dus een kort mailtje van haar. Zij was mijn eerste cliënt voor dit jaar en meteen een succes. Want ook José Marie is in één keer gestopt met roken en zal het nooit meer doen. Zij is nu een niet roker en gelukkig ook nog geen kilo aangekomen.

“Hoi Marcel,

Ik ben 3 januari bij je geweest. Ik wou je even laten weten dat’t keigoed gaat. Natuurlijk heb ik wel wat momentjes gehad, maar met jouw tips kon ik het prima handelen.
Ik heb jouw nummer en mailadres ook al een paar keer doorgegeven. Ik hoop zo dat jij deze mensen ook kunt helpen. Marcel tot nu toe heel veel dank, liefs José-Marie”

Uit deze mail blijkt dat José Marie bij de 15% zat die niet in één keer een niet roker is geworden, maar in de eerste weken na de sessie af en toe toch nog een valkuil is tegengekomen. Gelukkig heb ik die allemaal met haar doorgenomen, waardoor nu, drie weken later, ook José Marie een niet roker is geworden. Want die kleine momentjes blijven nu weg.

Hoe cool is dat?

Over de schrijver
Marcel Borst is werkzaam als gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam West. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Hij is ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Daar is Marcel uiteindelijk afgestudeerd als NLP practioner en master en als Master Hypnotherapist in 2012. Marcel heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon Marcel al heel snel mensen van het roken af te helpen. Hij bleek hier heel succesvol in te zijn. Zijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast 1:1 sessies, groepssessies en een online programma voor stoppen met roken, geeft Marcel ook workshops en bedrijfstrainingen stoppen-met-roken.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je ook over alle gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel gaat stoppen met roken! 

Als je hieronder je naam achterlaat ga je akkoord met de ontvangst van mijn e-book via email met als bonus extra tips en adviezen ook via email. Uiteraard kun je bij elk advies jezelf ook weer uitschrijven met slechts één druk op de knop.

Stoppen met Roken gratis e-book