Het gaat kei goed (reactie cliënt)
Successen
Marcel Borst
Successen
01/20/2017
1 min
0

Het gaat kei goed (reactie cliënt)

01/20/2017
1 min
0

José Marie is drie weken geleden bij mij geweest. Vandaag kreeg ik een email van haar met een update. Ik ben trots op José Marie, want ook zij is een niet roker geworden. Ook haar grootste zorg, zwaarder worden, is niet uitgekomen.

En weer een niet roker erbij

Vandaag ontving ik dus een email van José Marie. Zij is 3 weken geleden bij mij geweest om te stoppen met roken. Ze zag er enorm tegenop, omdat ze van eerdere pogingen weet dat ze daarna kilo’s in gewicht aankomt. Gelukkig weet ik precies hoe dat komt en daarom vertel ik al mijn cliënten in het voorgesprek deze valkuil. Als je namelijk weet hoe het lichaam fysiek reageert zodra je bent gestopt met roken, ben je erop voorbereid. En als je erop voorbereid bent, dan hoef je niet in de verschillende valkuilen te trappen die langs zullen komen.

Valkuilen voorkomen

Ook José Marie heeft de valkuilen gezien en is er niet ingetrapt. Vandaag kreeg ik dus een kort mailtje van haar. Zij was mijn eerste cliënt voor dit jaar en meteen een succes. Want ook José Marie is in één keer gestopt met roken en zal het nooit meer doen. Zij is nu een niet roker en gelukkig ook nog geen kilo aangekomen.

“Hoi Marcel,

Ik ben 3 januari bij je geweest. Ik wou je even laten weten dat’t keigoed gaat. Natuurlijk heb ik wel wat momentjes gehad, maar met jouw tips kon ik het prima handelen.
Ik heb jouw nummer en mailadres ook al een paar keer doorgegeven. Ik hoop zo dat jij deze mensen ook kunt helpen. Marcel tot nu toe heel veel dank, liefs José-Marie”

Uit deze mail blijkt dat José Marie bij de 15% zat die niet in één keer een niet roker is geworden, maar in de eerste weken na de sessie af en toe toch nog een valkuil is tegengekomen. Gelukkig heb ik die allemaal met haar doorgenomen, waardoor nu, drie weken later, ook José Marie een niet roker is geworden. Want die kleine momentjes blijven nu weg.

Hoe cool is dat?

Reacties
Categorieën