Lees jij mee met deze 3 tips uit mijn Online Programma?

Lees jij mee met deze 3 tips uit mijn Online Programma?

Mooie e-mails van dankbare niet-rokers die dankzij mijn tips en adviezen, mijn dagelijkse e-mails of door de inzet van mijn online programma, eindelijk zijn bevrijd van de sigaret.
Die na mijn programma zelfs geen gedachte of behoefte meer hebben aan een sigaret.

Daar word ik dan zo blij van.

Zoals deze van Sylvia:

“Hoi Marcel,

Dank je voor al je mailtjes. Ook weer voor de mail van vandaag.

Ik moet zeggen dat het goed gaat met niet roken. Ik ben nu een maand rookvrij. Ik voel mijzelf nog wel eens een beetje vreemd, maar niet zo erg dat ik denk dat ik sigaretten moet gaan halen. Daar moet ik gelukkig niet meer aan denken. Ik wil er het liefst zo min mogelijk mee bezig zijn en dat lukt heel goed nu.

Je hebt een paar hele fijne tips extra gegeven: muziek en wandelen.

En vooral om het er niet met rokers over te hebben. Echt waar, een van mijn beste vrienden (een roker) zei: “Je kan er best af en toe eentje nemen hoor…”

Terwijl ik juist vol trots vertelde dat ik al een paar weken niet rookte en dat ik er zo blij mee was. Dus kort samengevat: Ik voel mijzelf eigenlijk heel prima, ben superblij en blijf liever bij mijzelf.

Met vriendelijke groeten

Sylvia”

Als ik dat lees, dan krijg ik gewoon een hele grote smile 😁 op mijn gezicht. Weer een roker die gemakkelijk van het roken is afgekomen door simpelweg een paar dagen lang mijn online programma te volgen.

Zie jij de drie lessen trouwens al (en de 4e?).

Ze staan er echt allemaal in!

  • Les 1: als je stopt met roken zorg dan voor een alternatief waar je blij van wordt en blijf niet hangen in het “missen” van de sigaret. In mijn programma help ik je hierbij.

Voor Sylvia was dit uiteraard muziek.

  • Les 2: als je bent gestopt met roken, zorg dan voor extra lichaamsbeweging. Dat hoeft geen sport te zijn. Een dagelijkse wandeling van een half uur voldoet al. Hierdoor krijg je meer zuurstof in je bloed en dat helpt het schoonmaakproces van de belangrijkste gifstoffen in je lichaam. Zijn die eenmaal weg, dan heb je veel minder last van de “verslaving”.

Sylvia ging lekker wandelen elke dag.

  • Les 3: praat er niet over met je rokende vrienden en collega’s. Want rokende vrienden worden je grootste vijand. In mijn online programma leg ik je precies uit waarom ze dat doen en hoe je daarmee omgaat. Sylvia heeft deze ervaring nu ook gehad.

“Je kan er best wel af en toe eentje nemen hoor…” zei een rokende vriend.

NEE DUS, dat kan niet!

Als je mijn programma hebt gedaan, dan weet je ook precies waarom niet! Sylvia trapte er niet in en is nu een echte niet-roker. Geen gedachten en geen behoefte meer aan een sigaret.

En wat is dan les 4?

Oh ja, les 4.

Dat is uiteraard de stap die jij nog niet hebt gezet maar Sylvia wel: meedoen met mijn online programma. Want als je doet wat ik je daarin vertel, dan ben je zomaar in één keer een echte niet-roker. Net als Sylvia. Klik hier om de stap te zetten.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book