Ik heb een recept voor je!

Ik heb een recept voor je!

Een recept hoor ik je denken, wat moet ik daar nu mee? Nou, met dit thee recept verbeter je je gezondheid en zal je je ochtendsigaret niet meer nodig hebben. Deze thee helpt je door de periode van 3 minuten waarin jij zo verlangt naar een sigaret. Deze thee helpt je, door de sigaret onaangenaam en zelfs vies te laten smaken.

Dus wil jij:

  • je ochtendsigaret overslaan zonder dat je je neerslachtig en ellendig voelt?
  • je dag vol energie starten zodat je meer kan doen met je dag?
  • je gezondheid verbeteren zodat jij je levendiger, sterker en gelukkiger voelt?
  • je rokershoest verlichten, zelfs als je meer dan 40 sigaretten per dag rookt?

Volg dan de instructies in deze blog op. Onderzoek toont namelijk aan dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen en dranken die sigaretten slecht doen smaken, een effectief hulpmiddel kunnen zijn wanneer je wilt stoppen met roken.

 

Hoe te gebruiken?

Deze thee drink je in de ochtend. Nog voordat je gaat ontbijten, dus je start de dag op met deze thee. Dit zorgt ervoor dat je ’s ochtends geen trek hebt in een sigaret en dat je energiek blijft gedurende de dag! Daarnaast raad ik je aan om deze thee elke dag gedurende een week te drinken. Wanneer je het maar één keer drinkt, zal het effect niet zo sterk zijn als dat je het zeven dagen achtereen hebt gedronken.

Als je het gevoel hebt dat je iets in je handen mist tijdens het drinken van de thee, pak dan een rietje erbij. Drink de thee, let dan wel op dat die niet te warm is, met het rietje.

Probeer niet het effect van de thee meteen te testen. Wanneer je de thee hebt gedronken en je wilt testen of het werkt door meteen weer een sigaret op te steken, dan zal het niet werken. Maar als je roken wilt vermijden, maakt deze thee het je juist makkelijker.

 

Het recept

Wat heb je nodig voor deze thee? Het is heel simpel: een steelpan, water, een theekopje, verse gember, verse citroen en honing.

Doe het water voor één kopje thee in de steelpan en voeg daar 3 schijfjes gember aan toe. Breng het water aan de kook en kook het vijf minuten. Op die manier zal de gember goed zijn smaak afgeven aan het water.

Giet vervolgens het gekookte gember water in een theekopje. Knijp een halve verse citroen uit in het water en voeg vervolgens ook een lepel honing toe. Roer dit even door en geniet van deze krachtige thee!

 

De voordelen

De combinatie van gember, citroen en honing is heel krachtig.

Gember is een kruid wat ook veel gebruikt wordt in eten en in medicijnen. Verse gember verlicht de droogheid van je keel en zal je gezondheid verbeteren. Dit komt door de stof Gingerol. Gingerol heeft namelijk een krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende werking. Het zal de nicotine deeltjes uit je longen wegspoelen. Ook zal het je spijsvertering beter op gang helpen. Gember versnelt namelijk het legen van de maag en zet je spijsverteringsstelsel in de ochtend aan het werk.

Citroen zit boordevol vitamine C, calcium en vezels die je immuunsysteem een ​​boost geven en je gezond en sterk houden. Daarnaast speelt vitamine C ook een rol bij de productie van collageen en bindweefsel. Belangrijk voor een gezonde huid, bloedvaatwanden en botten.

Tot slot, de kracht van honing. Roken verhoogt het suikergehalte in je bloed. We zijn bang om aan te komen wanneer we stoppen met roken omdat de suikerbehoefte blijft bestaan. Dus honing kan helpen om aan de behoefte van je lichaam te voldoen, aan die suiker, zonder dat je rookt. Daarnaast zorgt honing voor een natuurlijk energie boost gedurende de dag. En honing verzacht je keel waardoor je minder last hebt van je rokershoestje.

 

Dus als je net bent gestopt met roken en je wilt jezelf ondersteunen, probeer dit recept dan eens! En hé, als je nog niet bent gestopt met roken, dan is het uiteraard ook een aanrader. En als ook dit recept je niet voldoende ondersteuning biedt, dan kun je altijd nog bij mij terecht. Hypnose is echt zo gek nog niet.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book