Hoeveel tijd heb jij?

Mensen zeggen altijd “ik heb geen tijd…”

Rokers stellen het stoppen met roken uit, want ze hebben daar “nu even geen tijd voor”. Hoe zit dat met tijd bij rokers?

Ze hebben alle tijd om een saffie naar binnen te hijsen. Tot 20 keer per dag 10 minuten tijd om de gasfles van binnen weer vol op druk te zetten. Da's elke dag dik 3 uur tijd die ze dan niet hebben voor andere dingen overdag…

Als je belangrijke dingen niet doet omdat je geen tijd hebt, als je even snel tussendoor heel onbelangrijke dingen en ongezonde dingen wel blijft doen, terwijl je daar dus ook eigenlijk “geen tijd” voor hebt, wie hou je dan voor de gek?

Als je tijd krijgt van jezelf door de dingen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt niet meer te doen, waardoor je opeens alles kunt doen wat je zou willen, waarom belazer je jezelf dan continue door te zeggen dat je geen tijd hebt?

De tijd heeft jou volledig in de klem. Het is waar.

De tijd bepaalt wat je doet en vooral of je dat nog op tijd doet. Want ben je niet op tijd met dingen die wél belangrijk zijn, dan haalt de tijd je in en heb je inderdaad geen tijd meer…

Dan ben je opgegeven

Dan heb je misschien nog een paar maanden te gaan.

Of een paar jaar.

Ziek.

Opgegeven.

Alle tijd om dan de dingen te doen die wel belangrijk zijn, maar helaas, dan heb je de energie daar niet meer voor.

Tijd bestaat niet, volgens Einstein.

Het universum is in een constante staat van “nu”. Het is altijd nu. Nu is dus het beste moment om nog meer nu voor jezelf te creëren. Door nu te kiezen voor jezelf. Door de kiezen een niet-roker te zijn. Zodat jouw nu doorgaat tot in de eeuwigheid. Met alle voordelen van dien.

Ik wens je dus een lang en gezond nu toe.

Elke roker die dit begrijpt, klikt nu op de volgende link en over twee weken houd je meer ‘nu' over dan je ooit op een dag hebt meegemaakt.

Maar dan moet je wel even tijd maken. Het kost je maar een minuut van het nu.

Klik hier om nu een niet-roker te zijn.

Ik heb maar een paar dagen nodig. Echt waar. Je bent maar één klik verwijderd van jouw bevrijding.

Over de schrijver
Marcel Borst is werkzaam als gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam West. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Hij is ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Daar is Marcel uiteindelijk afgestudeerd als NLP practioner en master en als Master Hypnotherapist in 2012. Marcel heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon Marcel al heel snel mensen van het roken af te helpen. Hij bleek hier heel succesvol in te zijn. Zijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast 1:1 sessies, groepssessies en een online programma voor stoppen met roken, geeft Marcel ook workshops en bedrijfstrainingen stoppen-met-roken.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je ook over alle gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel gaat stoppen met roken! 

Als je hieronder je naam achterlaat ga je akkoord met de ontvangst van mijn e-book via email met als bonus extra tips en adviezen ook via email. Uiteraard kun je bij elk advies jezelf ook weer uitschrijven met slechts één druk op de knop.

Stoppen met Roken gratis e-book
arrow_drop_up arrow_drop_down