Hier doe ik het allemaal voor!

Hier doe ik het allemaal voor!

Ik krijg elke dag heel veel e-mails van rokers, ex-rokers, niet-rokers en geïnteresseerden. Ik lees ze altijd en allemaal. Ik reageer ook altijd. Het is mijn passie en missie om elke roker te helpen bij hun poging om te stoppen.

Ook jou help ik door mijn dagelijkse inspiratie mails, blogs, Facebook/ Instagram post en adviezen. Ik hoop dat je door hebt wat de kracht is van elke dag een e-mail van mij te zien in je inbox. Die kracht gaat verder dan je denkt. Zelfs als je ze niet opent….

Kijk maar eens naar deze reactie van Peter. Want hier doe ik het allemaal voor. Om jou te inspireren met of zonder mijn hulp te stoppen met die rotgewoonte. Waar niemand iets aan heeft. Jij al helemaal.

 

“Beste Marcel,

Enkele maanden geleden ontstond bij mij “weer” de dringende behoefte om te stoppen met roken.
Ik had in het verleden al meerdere pogingen gedaan maar viel uiteindelijk toch weer terug.
In het verleden zag ik roken voornamelijk als een lichamelijke verslaving en stond niet, of veel te weinig, stil bij waarom ik rook en waar de sigaret voor staat.

Zoekende op het internet kwam ik op jouw site terecht.
Ik abonneerde mij op jouw nieuwsbrief en las je e-book.

Je dagelijkse mailtjes bleven echter komen. Soms irritant en de meeste heb ik niet gelezen maar juist de stroom van mailtjes zorgde ervoor dat ik dagelijks een attentie kreeg om te stoppen met roken.
Het bleef dus voor in mijn geheugen.

Ook toen de tijd heftig werd, in november kregen wij te horen dat mijn vrouw longkanker heeft, bleven de mailtjes komen en bleef er in mijn hoofd de zoektocht naar waarom ik rook en waar het voor staat.

Naast de lichamelijke verslaving staat roken voor mij voor het “even uit het moment stappen”.
Ik heb een erg bewogen jeugd gehad en in mijn professie kwam ik zeer vaak in aanraking met heel heftige emoties van mensen maar ook met situaties die bij mij zeer heftige emoties veroorzaakte. Ik ben de afgelopen jaren behandeld voor een PTSS.

Dus roken werd de manier, en ook het excuus, om even uit de situatie te stappen. Vaak ook letterlijk even ergens anders gaan staan om te roken.
Roken leek dus ook de manier om met deze heftige emoties om te gaan. Inmiddels heb ik geleerd dat dit niet de enige manier is.
Je hoeft gif niet met gif te bestrijden.

Ondanks de heftige tijd de afgelopen maanden bleef de drang om te stoppen met roken. Afgelopen dinsdag is mijn vrouw geopereerd en is de tumor weggehaald. Alle voorspellingen zijn gunstig. Dinsdag was ook de dag dat ik mijn laatste sigaret heb gerookt. Alles is weggegooid, niets meer in huis.
Zeker zo af en toe nog moeilijk, erg moeilijk zelfs, maar wetende dat gif niet helpt, en mij bewust van de kans die mijn vrouw heeft gekregen, lukt het mij tot nu toe.

Jij hebt daar, anders waarschijnlijk dan dat je bedoeling was, een steen aan bijgedragen.

Dank je wel,

Peter”

 

Ik ben altijd heel blij als mensen door mijn dagelijkse e-mails stoppen met roken. Of door mijn gratis webinar te kijken. Ook dat gebeurt elke week weer. Wekelijks help ik zo alleen al tientallen rokers van de sigaret af. En de rest stopt nog gemakkelijker met de inzet van mijn online programma.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book