Het Online Programma van ikstopwel.nl

Het Online Programma van ikstopwel.nl

Ik help rokers al jarenlang om wel in één keer te stoppen met roken. Om een niet-roker te zijn én te blijven. Dat laatste is heel gemakkelijk als je geen gedachten en geen behoefte meer hebt aan een sigaret. Dat bereik je door de knop tussen je oren om te zetten. Dan is het opeens heel eenvoudig om een niet-roker te zijn en te blijven.

Ik doe dit al meer dan 7 jaar. Naast online ook  in groepen en individueel. Al meer dan twaalfhonderd rokers zijn gestopt door mijn programma. Gemiddeld slagen 86 van de 100 rokers in één keer met deze krachtige aanpak. Voor de overige 14% is het nazorgprogramma de oplossing.

Want ik laat je niet los!

Het grote voordeel van het online programma is dat je alle onderdelen kunt herhalen. Hierdoor ligt het slagingspercentage voor jou wellicht zelfs nog hoger. Dat is de kracht van het online programma van Ikstopwel.nl.

Hieronder enkele details van het online programma voor jou op een rijtje:

  1. Het online programma kun je overal bekijken. Op je PC, op de laptop, op een tablet of op je smartphone. Thuis of onderweg of in het buitenland. Het enige wat je zelf moet regelen is de tijd om het programma te doorlopen. En zelfs dat is heel goed te doen.
  2. Na aanschaf staat het online programma een half jaar tot jouw beschikking. Als je het programma opstart, krijg je 14 dagen de tijd om het af te ronden. Je kunt het hele programma in een paar dagen doorlopen. Daarna ben je een niet-roker. Geen enkele gedachte of behoefte meer aan een sigaret.
  3. Het programma bestaat uit diverse video’s en MP3’s waarin ik werk met veranderingstechnieken met een krachtige impact op onbewust niveau. Juist hierdoor stijgt de kans aanzienlijk dat ook bij jou de knop tussen de oren definitief omgaat.
  4. Er zijn vele manieren om de knop om te zetten. Bij de één werkt de ene methode, bij de ander werkt een andere methode heel goed. Daarom combineer ik vele technieken voor onbewuste verandering in het programma. Zodat jouw kans op succes zo hoog mogelijk is.
  5. Tijdens het programma krijg je twee krachtige sessies op MP3. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen te sluiten, te ontspannen en te luisteren naar mijn stem. Deze sessies kun je indien gewenst zelfs een paar keer herhalen. Dat is de kracht van het online programma.
  6. Na afronding van het programma ontvang je automatisch in je inbox nog een extra MP3 voor dagelijks gebruik. De meeste mensen hebben dat dan niet meer nodig. Zij zijn dan al een niet-roker. En anders gebeurt dat alsnog met deze nazorg MP3 in de eerste paar dagen of weken na afronding.

 

Hoi Marcel,

Ik wil je nogmaals bedanken om voor mij het onvoorstelbare zo makkelijk te laten zijn. Ik ben nu al een paar weken een niet roker en heb er totaal geen moeite mee of gehad. Geen idee hoe je het voor elkaar hebt gekregen (eigenlijk ikzelf door het besluit te nemen) maar bij module 4 zat ik al naar mijn sigaret te kijken en mij te bedenken waarom doe ik dit.

Menno

 

Maak nu de stap om in een keer te stoppen! Klik hier.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book