Heb jij dit voorzetstukje al in huis?

Heb jij dit voorzetstukje al in huis?

Ik zit een beetje op social media te kijken. Uiteraard weet de tabaksindustrie mij tegenwoordig te vinden met hun reclames. Of komt deze van de farmaceuten vandaan? Ik weet het even niet. Het is één pot nat. Onbetrouwbaar en gaan alleen voor het geld.

Ik zie een filmpje over een voorzetstukje voor sigaretten.

Dat triggert mij uiteraard, want het is mijn vak om van rokers niet-rokers te maken.

Het filmpje laat een klein plastic kokertje zien waar een soort van watten in zit gestopt met vier verschillende soorten filtersystemen. Alle vier passeren ze de revue. Dat stukje plastic zet je dan op de onderkant van je sigaret en dan zuig je eraan om je sigaret te roken.

Ze doen het voor in het filmpje. En dan gebeurt het marketing wonder:
Je ziet hoe de schone mooie witte filterprop geel en dan bruin en dan zwart wordt. Je ziet het daarbinnen zelfs borrelen en bewegen. De wattenprop lijkt ineen te krimpen zoals een slak waar je zout op legt.

Ze hebben een mooi rustig zwoel muziekje erachter gezet. 

“Vier uiterst moderne filterlaagsystemen met techniek afkomstig uit de ruimtevaart….”
“Omdat het roken zoveel gezonder maakt….”
En dan de eindzin…..
“Product X….. Omdat je nooit mag toegeven op je gezondheid….”

WAT?!

Ja hoor, echt waar. Ze laten eerst zien hoeveel rommel en gif ze uit de normale filtersigaret halen (FILTERSIGARET!!!).

Maar dat zien de rokers niet. Hoeveel zwarte bagger ze ondanks het filter het lichaam inzuigen. Daar zorgt de tekst en muziek wel voor. Dat de lucht die jij met het opzetstukje inademt veel schoner is, wordt dan even flink benadrukt.

Het is alsof een diesel auto verkoper eerst aan de uitlaat van een grote diesel stadsbus gaat hangen, hem in zijn mond neemt, de chauffeur flink gas geeft, en daarna de verwoeste binnenkant van zijn longen laat zien, om vervolgens een tweede auto verkoper aan de uitlaat van een benzine auto te laten hangen, daar de uitlaatgassen van te laten inhaleren en dat die dan zijn relatief schonere longen laat zien en zegt:

“Zie je wel, je kunt veel beter de uitlaat van een benzineauto aan je mond zetten dan een diesel.
Omdat je nooit mag toegeven op je gezondheid.”

De prijs van de opzetstukjes, daar praat ik maar niet over. Maar dat geld zou ik liever willen investeren in een oplossing die ervoor zorgt dan mijn longen en lichaam ECHT schoon worden.

Omdat je nooit mag toegeven op je gezondheid.

Je bent maar één klik verwijderd van jouw bevrijding: https://ikstopwel.nl/sp-smr-online/

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book