arrow_drop_up arrow_drop_down

Grootste valkuil voor alle rokers

Wat ik je nu ga vertellen is de grootste valkuil voor alle rokers………..

Trap er dus niet in!

 

Ik lees vaak reacties van rokers als ze zijn gestopt. Zij vallen telkens weer in deze valkuil van de tabaksindustrie. Dan hebben ze de zoveelste ‘poging’ ondernomen om te stoppen met roken. Het blijft namelijk een ‘poging’.

 

Ze proberen het wel, maar ze doen het niet. Tussen “proberen” en “doen” zit onbewust namelijk een heel groot verschil.

Door te “proberen” vallen ze uiteindelijk weer terug in hun oude gedrag. Ze nemen dan weer een sigaretje en zijn weer rokers.

 

Wat is het gevaar van proberen?

Als een poging is mislukt dan geloven ze dat roken “bij ze hoort”. Dat ze er nooit vanaf komen. Het lijkt onmogelijk voor ze om te stoppen. De zoveelste poging is immers mislukt. Het wordt dan steeds moeilijker om opnieuw een poging te doen om definitief te stoppen met roken.

 

Wat kun je doen om dit te voorkomen?

Ik geef je daarvoor een advies. Doe het gewoon in één keer goed. Zodat het je wél lukt. Met een methode die wetenschappelijk bewezen de hoogste kans van slagen geeft zonder dat je een hartaanval of longkanker hoeft te krijgen.

 

Neem daarom NU het besluit om niet meer te “proberen” om te stoppen met roken maar om het gewoon te DOEN!

Met de grootste kans van slagen!

Wil jij ook succesvol en definitief in één keer stoppen met roken?

Check dan eens mijn Online Programma: https://ikstopwel.nl/sp-smr-online/ Ik ben specialist in het omzetten van het knopje tussen je oren.

Over de schrijver
Marcel Borst is werkzaam als gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam West. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Hij is ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Daar is Marcel uiteindelijk afgestudeerd als NLP practioner en master en als Master Hypnotherapist in 2012. Marcel heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon Marcel al heel snel mensen van het roken af te helpen. Hij bleek hier heel succesvol in te zijn. Zijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast 1:1 sessies, groepssessies en een online programma voor stoppen met roken, geeft Marcel ook workshops en bedrijfstrainingen stoppen-met-roken.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je ook over alle gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel gaat stoppen met roken! 

Als je hieronder je naam achterlaat ga je akkoord met de ontvangst van mijn e-book via email met als bonus extra tips en adviezen ook via email. Uiteraard kun je bij elk advies jezelf ook weer uitschrijven met slechts één druk op de knop.

Stoppen met Roken gratis e-book