Groepssessies stoppen met roken: een goedkoop alternatief
Roken Algemeen
Marcel Borst
Roken Algemeen
02/22/2017
2 min
0

Groepssessies: Een goedkoop alternatief

02/22/2017
2 min
0

Wil jij goedkoop stoppen met roken en elke week 50 euro of meer in je portemonnee overhouden? Stoppen met roken levert namelijk veel geld op. De gemiddelde roker betaalt namelijk 50 euro per week aan roken. Dan is een investering om te stoppen met roken dus snel terugverdiend. In dit blogbericht vertel ik (en één van de deelnemers) je meer over de resultaten van mijn groepssessies, waarbij je maar liefst 50% korting krijgt op het normale tarief.

Bij een 1:1 sessie betaalt een cliënt uiteraard veel meer geld dan bij een groepssessie. Sommige mensen willen nu eenmaal het liefste individueel met mij werken. Zij hebben het hogere tarief daarvoor over. Maar niet iedereen heeft daar behoefte aan. Bij groepssessies geef ik daarom een flinke korting van maar liefst 50% op het individuele tarief. Daardoor is stoppen met roken door mijn eigen methode opeens voor iedereen haalbaar. Want hoeveel wil jij in jezelf investeren, als je weet dat je dat meteen de dag erna alweer begint terug te verdienen?

Tot 92% succeskans in groepsverband

En mijn groepssessies zijn minimaal net zo effectief als de individuele sessies. Omdat het mijn missie is om roken de wereld uit te krijgen (om te beginnen bij jou), is het voor mij dus veel handiger om meer mensen tegelijk te laten stoppen met roken. Daarom geeft ik die 50% korting. Zodat ik ook jou zo goed mogelijk kan laten stoppen met roken tegen een redelijke prijs, die je ook nog eens in een paar weken hebt terugverdiend.

Dat mijn groepssessies goed gaan blijkt wel uit het feit dat het succespercentage van bijvoorbeeld mijn allereerste groep al op 92% lag. Na 8 weken bleek iedereen te zijn gestopt met roken, op één persoon na. Die was van 2 pakjes naar 1 pakje per dag gegaan en was daar ook heel blij mee. En dat was nog maar de eerste groep. Ik had dus nog geen ervaring. Met de ervaring en verbeteringen van het proces moet het absoluut mogelijk zijn om dit percentage op te krikken naar 100%. Als jij het wilt, dan lukt het. Ik weet het zeker. Vanmiddag kreeg ik onderstaande reactie van iemand uit mijn laatste groepssessie. Ook in die groep is nu het merendeel gestopt met roken, al heb ik nog niet alle reacties binnen. Ik ben trots op ze allemaal.

Wil jij ook meedoen aan één van de volgende groepssessies: kijk dan even verder op deze informatiepagina.

Reactie van een deelnemer aan de groepssessie

“Hallo Marcel,

Hierbij even mijn terugkoppeling over de groepssessie. Het gaat goed!!

Ik heb de eerste week vaak aan roken gedacht. Ik merkte dat ik erg bezig was met het “gestopt zijn”. Ook waren er momenten waarop ik dacht dat ik wel zou willen roken. Die zijn er nog wel eens, maar niet vaak. Het mooiste is …. ik heb geen moeite met die momenten. Ik haal een keer diep adem en het is alweer verdwenen. Absoluut niet de drang om te MOETEN roken en ook geen problemen als iemand een sigaret opsteekt.

Ik had mij voorgenomen sowieso te stoppen, ongeacht het effect van de hypnose, maar hoopte wel het mij iets gemakkelijker af zou gaan en dat is boven verwachting goed gelukt. Tot nu toe kost het me bijzonder weinig moeite en dat vind ik nog steeds ongelofelijk. Ik voel me ook al een stuk fitter en heb elke dag het gevoel dat het alleen maar beter wordt.

Dit was voor mij de manier om eindelijk van het roken af te komen. Bedankt!

Hartelijke groeten,

Margreet.”

Interesse om mee te doen?

Wil jij ook meedoen aan één van de volgende groepssessies: kijk dan even verder op deze informatiepagina.

Reacties
Categorieën