Gestopt met Roken (reactie cliënt)

Gestopt met Roken (reactie cliënt)

Recent heb ik Moos bij mij in de praktijk gehad. Moos is wilde graag stoppen met roken en had ook nog een enkel ander dingetje op het gebied van verslaving. Moos was zoals hij zelf al zei bij binnenkomst een paar dagen daarvoor al gestopt met roken. Maar hij wilde van de onzekerheid af. Hij wilde van het verlangen af. En dat is heel eenvoudig als je de kracht van het onbewuste inzet. Ik heb vandaag een mooie reactie van Moos en indirect ook van zijn vrouw en kinderen gekregen. Altijd fijn als cliënten even laten weten hoe gemakkelijk het na de sessie is om te stoppen met roken. Lees hier zijn emotionele relaas.

“Beste Marcel.

Ik ben bij jou geweest voor een hypnose sessie om te stoppen met roken. Ik wil iedereen laten weten hoe blij ik ben dat ik bij jou ben geweest. Ik ben je allereerste cliënt die je hebt behandeld die al was gestopt met roken voordat ik bij jou onder hypnose ben geweest. Het eerste uur hebben we een informatief gesprek gevoerd met elkaar over wat nicotine allemaal met je lichaam doet. Als ik nog had gerookt dan was ik na dit eerste uur spontaan gestopt met roken!

In het vervolg van de hypnose sessie ben ik onder hypnose gegaan. Ik was na onze sessie heel emotioneel geworden en was zeer onder de indruk wat je allemaal hebt gedaan tijdens mijn hypnose met mijn onderbewustzijn. We zijn inmiddels weer 1,5 week verder na onze hypnose sessie en ik wil heel graag naar jou mijn dankbaarheid uitspreken.

Marcel hartstikke bedankt voor jou hulp! Ik ben nu sinds 19 januari 2017 een niet-roker, wauw ik ben zo trots op mezelf. Ik merk ook dat mijn vrouw en kinderen heel blij zijn dat ik een niet-roker ben. De knuffels en zoenen vielen mij dagelijks weer om de oren. En het geluk en de liefde die ik om mij heen weer voel en zie is heerlijk.

Mijn eten wat ik driemaal daags nuttig smaakt weer naar een echte maaltijd. Mijn lichaam begint weer gezonder te worden. Ik kan niet niet genoeg in woorden omschrijven hoe dankbaar ik ben Marcel. Ik zal iedereen om mij heen vertellen dat jij mijn leven hebt laten veranderen. Dit is een aanrader voor iedereen die af wil rekenen met sigaretten en het nicotine monster. Een hele blije klant.

Ik wens jou zakelijke en privé heel veel succes toe Marcel en we houden contact. Ga zo door met deze onwijs goeie manier van mensen helpen tegen het gevecht tegen de tabaksindustrie.

Groeten van Moos, een heel tevreden cliënt.”

Nou en daar doe ik het dus voor. Als ik in de ochtend weer even denk heb ik er zin in vandaag, dan lees ik graag even dit soort reacties van cliënten die het gewoon doen. En dan krijg ik alweer zin in de volgende cliënt, of in de volgende groepssessie. Want hoe eerder iedereen is gestopt met roken, hoe sneller ik met pensioen kan. 🙂

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book