Er komt iets leuks aan!

Er komt iets leuks aan!

"Ik ben nu 51 jaar en..." Dat waren 8 jaar geleden de eerste woorden die ik opschreef in de eerste versie van mijn eerste boek dat dit jaar op 19 september (eindelijk) landelijk in de verkoop gaat. Het voelt na bijna 8 jaar een beetje als mijn kindje dat wordt geboren. In die 8 jaar heb ik het boek wel al 4 keer totaal herschreven. En elke keer werd het beter en toegankelijker.


Mijn visie op roken

Het is een prachtige hardcover geworden. Een luxe boek in de boekenkast. De kaft voelt zijdezacht aan en de inhoud van het boek helpt rokers van het roken af. In het boek vertel ik mijn indrukwekkende en emotionele ervaring met roken en mijn visie op roken.

Ik geef enkele sprekende voorbeelden van rokers die bij mij zijn gestopt met roken en stap voor stap neem ik de lezer mee naar een niet-roker zijn. Niet alleen door de nieuwe inzichten en de inspiratie die ik geef en door de verhalen die ik vertel, maar zeker ook door de stappen die we samen in het boek zetten. Hele makkelijke stappen die elke roker helpen om snel een niet-roker te zijn.


Ik heb meteen ook maar een E-book en een luisterboek gemaakt. Zodat je de inhoud op alle mogelijke manieren waarop jij dat graag wilt, tot je kunt nemen.

Het is werkelijk het mooiste kado dat je een roker kunt geven. Vooral nu Stoptober er weer aankomt. Of bij een aanstaande verjaardag of straks voor Sinterklaas of voor de Kerst. Want stel je eens voor, dat die rokende vriend of kennis door jouw kado binnenkort ook een niet-roker is. Onbetaalbaar!


En als je het boek koopt, dan krijg jij er gratis nog veel mooie krachtige boekbonussen bij. Met nog meer extra's.

Vanaf dinsdag 19 september in de winkels dus!

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book