"Dit boek redt letterlijk levens"

Iedere roker kan eenvoudig stoppen. In mijn boek "Ik stop wel’ deel ik mijn inzichten en methode om in één keer een niet-roker te zijn. Je zet daarmee de knop tussen de oren van de roker definitief om. Geen zin meer in een sigaret.


Mijn boek

Mijn boek ligt in de winkels! Je kan hem hier bestellen: ikstopwel.nl/boek/. Afgelopen maandag mocht ik bij Managementboek al enkele boeken voorzien van mijn handtekening.

 


Roken is gedrag

Roken is maar voor 10% een verslaving en voor 90% is het onbewust aangeleerd gedrag: een gewoonte. In mijn boek ‘Ik stop wel’ laat ik door middel van soms tranentrekkende emotionele maar vooral ook waargebeurde voorbeelden en met krachtige tips en adviezen zien dat je vrij gemakkelijk deze rookgewoonte kunt doorbreken.

Lange tijd dacht men dat roken alleen een verslaving was en daardoor werd het onnodig groot gemaakt. Als het immers niet aan jou ligt maar aan iets buiten jezelf dan wordt het heel moeilijk om daarmee te stoppen. Nu weten we meer over de werking van het brein, over gedrag en over verslavingen. Als je letterlijk ander gedrag gaat vertonen – dat van een niet-roker in dit geval - dan neemt je onbewuste dat heel snel over. 

Met de juiste aanpak heb je dan geen gedachte en geen behoefte meer aan een sigaret. Dat proces kan heel snel gaan, ook als je al verschillende andere methoden hebt geprobeerd om te stoppen.

Met het boek ‘Ik stop wel’ vertel ik je hoe je dat voor elkaar krijgt, hoe je de knop tussen de oren definitief omzet.

Ik laat onder andere zien hoe je de behoefte aan roken stopt, hoe je kunt stoppen zonder in gewicht aan te komen en hoe je zelfs op feestjes en terrassen geen zin meer hebt in een sigaret.

Dit boek redt letterlijk levens. Het is zeker gezien de Stoptober maand een zeer waardevol kado voor rokende familie, vrienden of kennissen. Het is ook het ideale Sinterklaas- of Kerstkado.

Klik hier en bestel nu voor jezelf of een rokende vriend.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book