Dit kun je het beste doen als Stoptober is mislukt

Dit kun je het beste doen als Stoptober is mislukt

Het is 27 oktober. Officieel is Stoptober dinsdag 31 oktober ten einde. Het doel van Stoptober is immers om 31 dagen niet te roken. Hoe gaat het nu met jou? 


Mijn gratis webinar

Het is alweer 27 oktober. Het webinar dat ik maandagavond heb gegeven (hoe je wél in één keer van de gedachte en behoefte aan een sigaret afkomt), had een record aantal inschrijvers en kijkers. Ook de 3 aankomende webinars zijn inmiddels bijna vol. Zoals elk jaar na Stoptober. Voor mij begint het werk nu pas.

Waarom? 

Omdat Stoptober bij de meeste rokers (alweer) is mislukt. Je hoeft je dus nergens voor te schamen. Je bent niet de enige.


Waarom lukt het niet met Stoptober? 

Omdat Stoptober, ondanks dat het een geweldig initiatief is, de plank op een aantal onderdelen volledig mis slaat. 

Om te beginnen bij de doelstelling: 31 dagen niet roken. 


Wat denk jij dat jouw brein (jouw onbewuste) zegt zodra die tering lastige 31 dagen eenmaal achter de rug zijn: 

"ROKEN!!! We mogen weer. YEAAHHH, we hebben het doel bereikt."

En je steeks er weer eentje op. Heerlijk. Wat heb je dat gemist zeg.


Bijzonder doel

Het zetten van een dergelijk doel is dus killing voor de meeste deelnemers. Mensen die verstand hebben van de kracht van je onbewuste, die weten dat. 

Het doel zou veel beter kunnen zijn om vanaf inschrijving elke dag niet meer te roken. Geen stress, geen finishlijn. Dan ben je meteen vanaf de start al succesvol bezig. Elke dag is dan een overwinning en daar houdt je onbewuste van.


Het lukt ook niet met Stoptober omdat Stoptober vooral alternatieven biedt zoals nicotinevervangers, e-sigaretten, medicijnen, rookcoaches en rookpoli. Da's logisch als je kijkt wie de sponsors zijn van dit grote evenement.

En die alternatieven hebben (aangetoond) een hele lage slagingskans (maximaal 20%). Tijdens mijn webinar en in mijn online programma vertel ik dat ook allemaal en leg ik ook uit waarom dat zo is.


Daarom krijg ik het aankomende maanden dus heel druk. 

Met rokers die er dan pas achterkomen dat het ook heel eenvoudig en in één keer had gekund. "Helaas speculaas", zou mijn oude schoolmeester daaraan toevoegen.


De rokers die er dan achter komen dat ze die hele rottige maand oktober voor niets zo hebben geploeterd en gezweet. Dat ze hun hele omgeving voor niets hebben uitgekafferd en verwaarloosd met dat kort lontje waar je gauw auwww tegen zegt en met die hele lange sjagrijnige bui voor de roker zelf.

Allemaal onnodig geweest, als ze het meteen bij de bron hadden aangepakt: Tussen de oren.


Inzichten en aanpak

Maar goed, ze zijn na dat inzicht en door mijn aanpak dan gelukkig wel helemaal van het roken verlost. 

En jij? Wat doe jij? Waar kies jij voor?


Als jij NOOOOIIIITTTT meer met Stoptober wilt meedoen (en dat wil je), dan raad ik je aan om je vandaag nog in te schrijven voor mijn gratis webinar. Doe het dus gewoon nu meteen. Kies voor jezelf en bevrijd jezelf van het rokersjuk dat je nu al jarenlang draagt.


Ik zie je dan online, klik hier en pak die kans.


Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book