Ik-moet-roken dwang is weg (reactie cliënt)
Successen
Marcel Borst
Successen
02/16/2017
0 min
0

Ik-moet-roken dwang is weg (reactie cliënt)

02/16/2017
0 min
0

Ik krijg net een klein berichtje van een cliënt die 2 weken terug haar sessie stoppen met roken heeft gedaan. Ook zij is in één sessie een niet roker geworden.

“Dag Marcel,

Ik wil even iets van me laten horen, ik ben sinds jouw behandeling een niet roker en dat zal zo blijven. Eindelijk ben ik verlost van de- ik moet roken -dwang. Na twee weken heb ik mijn reuk en smaak nog niet terug, maar dat is misschien wel normaal na zo’n zware nicotinevergiftiging. Wat vind jij hiervan….”

 

De meeste rokers krijgen namelijk na 4 dagen hun reuk- en geurvermogen weer terug. Dat vertel ik ze tijdens het voorgesprek. Het lichaam begint namelijk meteen met een grote schoonmaak. De slijmvliezen in de neus en de mond zijn dan ook als eerste weer schoon gemaakt, zodra je stopt met roken. Maar bij sommige mensen duurt dat gewoon wat langer. En niet iedereen heeft natuurlijk hetzelfde reukvermogen. Ook daar zijn wisselingen in. Maar ik weet wel zeker dat ook bij deze cliënt haar lichaam weer volop bezig is om alle gifstoffen eruit te gooien en het lichaam weer gezond te maken. Het zal me niets verbazen als zij straks ook veel beter gaat ruiken en proeven dan ze ooit heeft gedaan.

Ik ben blij dat ik weer een cliënt van het roken heb kunnen afhelpen.

Reacties
Categorieën