Elk uur naar buiten om te roken

Elk uur naar buiten om te roken

Het is slecht gesteld in Nederland met de gezondheidszorg. Sinds de vele privatiseringen vanuit de regering en de grote rol die verzekeraars (lees farmaceuten) in de gezondheidszorg nu hebben, stijgen de kosten gigantisch en daalt de kwaliteit dramatisch.

Ziekenhuizen moeten verplegend personeel ontslaan om budget vrij te maken om boekhouders aan te nemen zodat ze kunnen aantonen bij de verzekeringen dat hun geld goed wordt besteed aan de zorg...

De omgekeerde wereld. Echt waar. Ik verzin dit niet. Waar gaat het naartoe in deze wereld? De effecten van marktwerking.


Tegenstrijdigheid

Rokers kennen ook zo'n raar tegenstrijdigheidje. Niet als gevolg van regelgeving maar als gevolg van ideevorming.

Rokers roken om de stress te verminderen die ze juist door te roken ervaren...

Denk daar maar eens over na.


Als je stopt met roken dan is de reden om te roken ook verdwenen, want je stressniveau komt dan binnen een paar dagen al standaard 60 procent lager te liggen!

Nicotine activeert namelijk het stresshormoon in je bloed.


Dat is dan ook het geheim van de niet-roker. Zijn kennen jullie rokersstress helemaal niet. Zij hoeven die stress niet elk uur op te heffen door het opnieuw naar binnen zuigen van nieuwe nicotine.

Cool toch?

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book