Een gedicht van Miriam

Een gedicht van Miriam

"Al heel jong leerde ik je kennen

En ik mocht je niet eens

Maar al gauw kon ik niet ontkennen

Dat je belangrijk was in mijn leven


Overal kon ik je ruiken, proeven en voelen

Je gaf me alles wat je kon geven

Ik verlangde zo naar jou

En deelde je niet graag


Wat als ik je kwijtraken zou?

Daar moest ik niet aan denken

Maar de laatste tijd

Probeer ik je minder aandacht te schenken


Ik wil niet afhankelijk van je zijn

Wil niet dat je mijn leven zo beheerst

Ook al doet het vanbinnen pijn


Er komt absoluut een tijd

Dat ik niet meer met jou gezien wil worden

Dan neem ik voor altijd afscheid


Maar nu sta ik met je op en ga met je naar bed

Ooit is het klaar, genoeg is genoeg

Jij ontzettend ellendige sigaret"



Dit is een gedicht dat Miriam vorige maand heeft geplaatst op haar Instagram. Een paar weken geleden nog maar. Vol wanhoop. Wanneer komt die tijd?

Nu is ze verlost van die sigaret. 


Hoe?

Klik hier en je komt erachter

Tot ziens, tot online...😁

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book