Inspiratie om te stoppen met roken

Inspiratie om te stoppen met roken

Inspiratie om te stoppen met roken. Hoe doe je dat? Nou, soms is de getuigenis van een roker die mijn programma heeft gedaan voldoende. Voor jou ook?


"Beste Marcel,

Ik heb nu even tijd en wil je dan ook een mailtje sturen omdat je mijn leven volledig hebt veranderd.

Sinds 16 september vorig jaar heb ik mijn laatste sigaret gerookt, nu ondertussen meer dan 4 maand. Al jaren wilde ik stoppen met roken maar de motivatie was er telkens nooit of het moment was niet juist.

Ik zag uw manier van stoppen passeren, heb hier een hele tijd alles over opgezocht, van reviews tot het beluisteren van het webinar tot het lezen van het Ebook.  

Ik had zoiets van, als dit me niet lukt dan stop ik nooit, dus met volle moed eraan gestart.

Ik wilde ook echt stoppen omdat het voor mijn gezondheid ook moet.... 

16 jaar terug hartinfarct gehad... toen onmiddellijk gestopt met roken maar na 2 jaar door wat problemen terug herstart, niet slim.

En ik wilde ook stoppen omdat ik nergens nog op mijn gemak naartoe ging... weinigen roken nog dus telkens was het kijken of er nog een roker aan tafel of in de groep zat waarmee ik naar buiten kon gaan om te roken... stress en nog eens stress dus...

Ik wilde echt een rustig leven en genieten van een avond weg met vrienden.  En zo dacht ik : ik heb nu stress omdat ik telkens paniekeer dat ik nergens niet zal kunnen roken, maar als ik stop zal ik dezelfde stress ervaren dus waarom dan niet stoppen.

Nu klinkt het logisch maar toen was het idee moeilijk om te denken dat ik nooit meer op een terrasje gezellig ééntje zou kunnen roken, dat mijn leven veel minder gezellig zou zijn, maar het tegendeel is waar.  

Ik geniet veel meer van een avond weg, gedaan met de stress.

Ook op reis niet meer kijken in welk restaurant er op hun terras mag gerookt worden maar kijken waar het lekker is en plaats nemen.

Als je rookt ben je echt een gevangen van je sigaret, ongelooflijk.  

Jouw methode werkt ongelooflijk goed, ik ben de 16de september gestopt en heb er geen problemen mee gehad, ik denk er ook niet meer aan en ik mis het niet meer, het is echt volledig weg.  

Onbegrijpelijk dat het zo gemakkelijk gaat, had ik dit maar jaren geleden eerder geweten.

En ik kan je zeggen als ik kan stoppen met jouw methode kan iedereen, want ik rookte bijna een pakje per dag en begon te stressen als ik niet ergens kon roken, ik was enorm afhankelijk van mijn sigaret.

Ik zou het iedereen aanraden om deze methode te gebruiken om te stoppen, je moet er in 't begin wat tijd insteken maar het is echt meer dan waard. En dat geld heb je zo terug verdiend.

Dikke dank je wel Marcel om jouw methode aan mij door te geven en eindelijk een niet-roker van mij te maken.

Een gelukkig, gezonde vrouw. Vele groetjes,

Ann"


Bedankt Ann, ik wens je natuurlijk alle goed. En jij? Ben jij overtuigd dat stoppen met roken voor jou de beste optie is?

Schrijf je dan nu in voor mijn gratis webinar en zet vandaag nog die eerste stap. Klik hier.


Tot ziens, 

Marcel


Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book