Komt een man in mijn praktijk… (reactie cliënt)
Successen
Marcel Borst
Successen
06/27/2016
2 min
1

Komt een man in mijn praktijk... (reactie cliënt)

06/27/2016
2 min
1

Twee weken geleden kreeg ik een jonge vent van 46 jaar als cliënt. Hij wilde stoppen met roken en had alles al geprobeerd. Zijn vrouw rookt ook, maar die had besloten niet te willen stoppen met roken. Natuurlijk wil ze dat wel, maar ze is bang dat het niet gaat lukken en dus zegt ze dat ze niet wil. Dat is jammer, want als je beiden stopt met roken, is het nóg makkelijker dan als je alleen stopt met roken. Zijn vrouw zou echter al heel snel anders gaan denken en dat is maar goed ook. Lees hier hun verhaal en hun reactie op de sessies die ik met beiden heb gedaan.

Eerst komt de man

Rein kwam dus nu twee weken geleden bij mij langs. Na het voorgesprek van een uur, waarin hij mij vertelde dat zijn vrouw ook rookte en dat zij helaas niet wilde stoppen met roken, hebben we de sessie gedaan. Het leuke van hypnose is dat mensen meestal niet eens het besef hebben dat ze in hypnose zijn geweest. Dat was bij Rein ook het geval. Halverwege de sessie doet hij opeens zijn ogen open en zegt hij dat hij niet in hypnose is. Maar als ik hem dan vraag zijn ogen weer te sluiten, is hij gewoon weer rustig en gaan we door met de sessie.

Voor mij was dat een nieuwe ervaring. Een cliënt die halverwege de sessie opeens zegt dat hij niet in hypnose is. Ik weet wel beter, want ik zie aan het lichaam en aan het gezicht vele signalen dat hij wel degelijk in een diepe trance zit. Ik ben dus gewoon doorgegaan met mijn werk. Na de sessie voelde Rein zich zeer ontspannen en vond het een prachtig mooie ervaring.

Een week later kreeg ik een berichtje van zijn vrouw. Die had inmiddels gezien dat Rein inderdaad vanaf het eerste moment dat hij thuis kwam, geen enkele sigaret meer opstak. En dat is apart, want tot het moment dat Rein bij mij kwam, stak hij elk half uur een sigaret op. Rein had er ook helemaal geen moeite mee. Het is namelijk heel eenvoudig om te stoppen met roken door hypnose.

En daarna ook zijn vrouw

Zijn vrouw wilde toen ook. En het liefst diezelfde dag nog. Zodat ze samen elkaar konden verbazen en ondersteunen. Waar ze een week eerder nog niet geloofde in hypnose, was ze nu volledig overtuigd. Nu had ze het geluk dat een cliënt net had afgebeld, waardoor er ruimte in mijn agenda was gekomen. Ik kon haar dus gelukkig binnen een week na haar man, ook van het roken afhelpen met hypnose. Zij is nu een week geleden bij mij geweest.

Ik krijg net een berichtje van haar. En hoe verrast zij beiden ook zijn, ik ben helemaal niet verbaasd, want het is echt heel gemakkelijk om te stoppen met roken. Als je maar bij de juiste hypnotherapeut aanklopt. En dan zit je bij mij goed, want ik ben specialist op dit gebied.

In de update schrijft de vrouw van Rein:

“Even een korte update: Het gaat goed. Zowel met mij als met Rein. Het is inderdaad verbazingwekkend hoe eenvoudig het is om te stoppen met roken.”

Wil jij nu ook wel eens in één keer stoppen met roken? .

Reacties
Categorieën