Slecht nieuws vandaag

Slecht nieuws vandaag

Het is niet anders. Ik heb een beetje slecht nieuws vandaag. Of is het toch eigenlijk ook een beetje goed nieuws? Het is maar hoe je er tegenaan kijkt.... Is jouw glas altijd half vol of is het meestal half leeg? Ben jij verslaafd aan roken of heb je inmiddels door dat het gewoon gedrag is?

Het antwoord op deze vragen bepaalt hoe gemakkelijk het leven voor jou is en in de toekomst gaat zijn.


Wat is het slechte nieuws? 

Ik roep het al een paar jaar... Na de laatste grote prijsverhoging van sigaretten en tabak 3 jaar terug (weet je het nog, in één keer een dikke 2 euro erbij...), heeft de staatssecretaris een half jaar geleden aangekondigd dat de prijs van een pakje sigaretten naar 40 euro per pakje gaat.

Gelukkig niet meteen, maar de doelstelling is wel om dat in 2040 al te bereiken. De helft van jullie rokers wil namelijk pas stoppen als het onbetaalbaar is. Nou, daar kan de staatssecretaris wel wat mee!

Elke keer gaat de prijs met 2 euro omhoog. 

Daarna komt er jaarlijks eenzelfde bedrag bovenop en dan hebben we het nog niet eens over de prijsverhoging van de tabak en de verpakkingsmaterialen zelf, want die komen daar ook nog eens bovenop. Kassa...

Het moet nog wel even door de ministerraad besloten worden, maar dat lijkt een eitje.


Wist je dat?

Wist je dat in Australië de prijs van een pakje al ongeveer 26 euro is? 

Het percentage rokers is daardoor met 60% gedaald. Het aantal jongeren dat daar begint met roken is nu bijna nul. En dat is de doelstelling. Een rookvrije generatie in 2040.

Zo. Dat was het slechte nieuws. Nu het goede nieuws. Zowel goed nieuws voor mij als voor jou.


Het goede nieuws

De prijs van stoppen met roken wordt hierdoor nog goedkoper. Je betaalt bij mij namelijk altijd de prijs van maar 50 pakjes sigaretten. De meeste rokers hebben dat in twee maanden al doorgepaft, dus binnen 8 weken na afronding van mijn programma heb je dat alweer terugverdiend. Daarna houd je het elke week het rookgeld gewoon in je portemonnee voor belangrijkere dingen.

Als je mijn gratis webinar volgt en besluit om mee te doen, dan betaal je zelfs nog minder. Dan heb je de aankoop al na 33 pakjes niet meer roken terug verdiend. Zo goedkoop bied ik het aan voor webinarkijkers. Echt waar. Binnen een maand heb je het volledig terugverdiend!

Als klap op de vuurpijl gaat die prijs met de aankomende prijsverhoging dus alleen nog maar naar beneden.  


Hoe goedkoop is dat! Hoe snel heb je dat alweer terugverdiend?

Doe je mee? Ga jij 2023 goed van start?

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book