arrow_drop_up arrow_drop_down

De Valkuil Van Jouw Interne Tomtom

Ik heb een blogbericht geschreven over hoe jouw brein werkt. In je brein zit een soort van Tomtom, die ervoor zorgt dat je doet wat je altijd doet en reageert zoals je altijd reageert. Deze Tomtom zorgt er ook voor dat je altijd maar weer een sigaret aansteekt op vaste momenten, bij bepaalde mensen of op bepaalde plekken. Die Tomtom kun je gelukkig een nieuwe voorkeursroute ingeven. Maar er is wel één valkuil. Als je een doodlopende weg inrijdt, dan kom je ook met deze nieuwe route niet bij je einddoel.

In het volgende bericht dat ik heb geschreven op mijn site hypnosehuisamsterdam.nl vertel ik je precies hoe je kunt voorkomen dat jij die doodlopende straat inrijdt. Gewoon door je op de borden te wijzen die dat aangeven. En als je eenmaal weet op welk bord je moet letten, dan rijdt ook jouw interne Tomtom zo door naar je nieuwe doel: de eindbestemming van een niet-roker.

Klik hier om het blogbericht over jouw interne Tomtom te bekijken.

 

Over de schrijver
Marcel Borst is werkzaam als gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam West. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Hij is ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heeft hij vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. Daar is Marcel uiteindelijk afgestudeerd als NLP practioner en master en als Master Hypnotherapist in 2012. Marcel heeft daarna nog vele trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon Marcel al heel snel mensen van het roken af te helpen. Hij bleek hier heel succesvol in te zijn. Zijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast 1:1 sessies, groepssessies en een online programma voor stoppen met roken, geeft Marcel ook workshops en bedrijfstrainingen stoppen-met-roken.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je ook over alle gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel gaat stoppen met roken! 

Als je hieronder je naam achterlaat ga je akkoord met de ontvangst van mijn e-book via email met als bonus extra tips en adviezen ook via email. Uiteraard kun je bij elk advies jezelf ook weer uitschrijven met slechts één druk op de knop.

Stoppen met Roken gratis e-book