De Valkuil Van Jouw Interne Tomtom

De Valkuil Van Jouw Interne Tomtom

Ik heb een blogbericht geschreven over hoe jouw brein werkt. In je brein zit een soort van Tomtom, die ervoor zorgt dat je doet wat je altijd doet en reageert zoals je altijd reageert. Deze Tomtom zorgt er ook voor dat je altijd maar weer een sigaret aansteekt op vaste momenten, bij bepaalde mensen of op bepaalde plekken. Die Tomtom kun je gelukkig een nieuwe voorkeursroute ingeven. Maar er is wel één valkuil. Als je een doodlopende weg inrijdt, dan kom je ook met deze nieuwe route niet bij je einddoel.

In het volgende bericht dat ik heb geschreven op mijn ‘oude’ site hypnosehuisamsterdam.nl vertel ik je precies hoe je kunt voorkomen dat jij die doodlopende straat inrijdt. Gewoon door je op de borden te wijzen die dat aangeven. En als je eenmaal weet op welk bord je moet letten, dan rijdt ook jouw interne Tomtom zo door naar je nieuwe doel: de eindbestemming van een niet-roker.

Klik hier om het blogbericht over jouw interne Tomtom te bekijken.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book