De oplossing voor jouw rookprobleem

De oplossing voor jouw rookprobleem

Met de tabaksindustrie is het onmogelijk om het rookprobleem in deze wereld te verhelpen. En dat is zo. Want de tabaksindustrie is de schuldig aan jouw rookgedrag. Omdat zij dat product in elkaar flansen, omdat zij dat product jarenlang hebben geoptimaliseerd om zo snel mogelijk verslaafd te raken, omdat zij dat product jarenlang met een politieke lobby hebben aangeprezen en de gevolgen ervan gebagatelliseerd, omdat zij jarenlang wetenschappelijke onderzoeken hebben getraineerd, ben jij nu een verstokt gebruiker van hun verslavende moord product en is het heel lastig om te stoppen (zeggen zij).

Door nicotine en vele andere chemicaliën in hun tabak te stoppen, met maar één doel: het roken zo makkelijk en lekker mogelijk maken, hebben zij ervoor gezorgd dat jouw lichaam langzaam aan wordt vergiftigd tot het proces onomkeerbaar is geworden.

Kanker, COPD, hoge bloeddruk, hartfalen.

En dan komt diezelfde tabaksindustrie, die miljarden per jaar aan winst overhouden met dé oplossing voor jouw rookprobleem…

Die miljarden winst zijn dus wel nadat aftrek van al die hoge salarissen die dan al zijn betaald aan hun personeel, al die aandeelhouders die dan hun dividend al hebben ontvangen, al die dure lease auto’s die dan al zijn afbetaald, maar ook al die dure etentjes en hotelovernachtingen en andere feestjes die ze houden voor hun vriendjes en vriendinnetjes.

Zij hebben de oplossing voor jouw rookprobleem.

De e-sigaret

Want opeens “rook” je niet meer, maar je “dampt”. Tuurlijk… En jij trapt erin. “Ik rook niet meer, ik damp…”

Je gelooft het ook nog. Door de vele honderden miljoenen de de tabaksindustrie stopt in hun marketing machine. Waardoor iedere e-sigaret gebruiker nu denkt dat wat hij doet wel veilig is. De tabaksindustrie weet beter. Die verdienen nog meer aan de e-sigaret dan aan de gewone sigaret. En ze stoppen er nog meer nicotine in dan je gewend was. Zodat je nog meer gaat gebruiken. Kassa.

En omdat je zogenaamd “niet meer rookt” hoef je je daar ook al geen zorgen meer over te maken.

Roken of dampen, het effect is hetzelfde. Je brengt verslavende stoffen in je lichaam met nog vele andere chemicaliën waarvan we nog niet eens weten in hoeverre die kankerverwekkend zijn. Net zoals we in de jaren ’50 nog niet wisten hoe ziekmakend sigaretten waren. Toen adviseerde de huisarts je nog om te gaan roken… Echt waar.

Over 50 jaar weten we beter.

De tabaksindustrie weet dat nu al.

En ergens diep in je hart weet jij het ook. Dat je jezelf belazerd. Dat je jezelf bedonderd. Want een mens is niet gemaakt om chemicaliën naar binnen te zuigen. Dat kan zelfs je kleine neefje op de kleuterschool je vertellen.

Stoppen met roken doe je door te stoppen met de handeling om iets, wat dan ook, tussen je lippen te stoppen en eraan te gaan lopen lebberen.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book