Stel je eens voor...

Stel je eens voor...

Stel je bent een lekkere grote volwassen zalm en je hebt zin in beetje plezier. Je gaat op zoek naar een partner van jouw keuze en je doet samen wat je samen het liefste doet. Lekker van elkaar genieten. Nu kun je dit op 2 manieren bereiken.


Keuzes

Je kunt de moeilijke route kiezen waarbij je stroomopwaarts duizenden kilometers aflegt, over rotsen moet springen om verder te komen en letterlijk veel beren op je weg moet ontwijken die jou het liefste vangen en oppeuzelen...

Of

Je kiest voor de makkelijke route. Lekker jezelf met de stroom mee laten meevoeren tot je ergens in een heldere kreek dat lekkere ding tegenkomt waarmee jij wel een robbertje wilt spelen.

Welke keuze zou jij maken?


De keuze van een roker

Het vreemde is dat bijna alle rokers, net als die wilde zalm, voor de moeilijke route kiest. Vol gevaar en tegenslag. Met een kleine kans op succes en een grote kans op een vroegtijdige dood.

Niet alleen bij het roken, maar ook bij het stoppen met roken!

Kies jij voor moeilijke manieren met lage slagingskansen die de oorzaak van jouw rookprobleem niet wegnemen? Dan blijft het heel moeilijk om te stoppen?

Of kies je voor een methode met een hoge slagingskans, omdat de oorzaak van je rookgedrag wordt weggenomen, waarmee al duizenden rokers relatief eenvoudig zijn gestopt.


Ze hebben er wel wat voor moeten doen. Vergis je niet. Maar jezelf met de stroom mee laten voeren is nog altijd minder energievretend dan tegen de stroom in je doel bereiken.

Ik geef jou nu die keuze. De vraag is wanneer jij 'm oppakt.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book