Jouw rookgedrag ontmantelen

Jouw rookgedrag ontmantelen

"Hoe duurder de sigaretten worden, hoe meer kans op smokkel". 

Dit is één van de argumenten die KPMG, één van de grootste accountantskantoren in de wereld en zeker in Nederland, als advies gaf aan de Nederlandse regering.

Zij adviseren daarmee tegen prijsverhogingen. Gelukkig luistert het kabinet daar veel minder naar dan in de afgelopen kabinetten Rutte, maar dat komt omdat destijds de Minister van Volksgezondheid zelf een fervent rookster was én sterke banden had met de Tabaksindustrie. De "minister van Tabak" was haar bijnaam. En KPMG is heel toevallig de accountant van de grootste tabaksfabrikanten in dezelfde wereld. Waar ze heel veel geld aan verdienen.

Zou dat toeval zijn denk je?


Opgerold

Vorig jaar is een illegale sigarettenfabriek opgerold in Limburg. De grootste tot nu toe. 140.000 kilo tabak en miljoenen sigaretten zijn in beslag genomen. De staat was met alleen met deze partij al 25 miljoen accijns misgelopen.

25 miljoen die niet bezuinigd had hoeven worden als het gewoon was afgedragen. 25 miljoen die nu door jou en mij moet worden betaald. 

De partij illegale gifstokken was voor Engeland bedoeld. Want daar ligt de accijns nog hoger. Dus heeft KPMG wellicht toch een punt. 

Niet om de prijs niet omhoog te gooien, maar wel om die prijsverhoging direct door te sluizen naar een vergroting van de opsporingscapaciteit van de douane voor al deze illegale sigarettenfabrieken.

Hoe zit het eigenlijk met jouw sigarettenproductie en -consumptie?

Draai jij je eigen sigaretjes, of laat je ze maken door de tabaksindustrie?

Of ben jij afnemer van illegale sigaretten en benadeel je daarmee al je mede belastingbetalers?

Hoeveel meer accijns ben jij bereid te betalen voordat je eindelijk de stap zet om een niet-roker te zijn? 

Geld dat je ook aan belangrijker zaken uit kunt geven? Zeker in deze tijd?


Een doodlopende weg

Kijk, je rijdt als roker toch al in een doodlopende weg. De vraag is alleen wanneer jij tot dat inzicht komt. De vraag is wanneer jij tegen die betonnen muur aanrijdt, die straks plotseling komt opdoemen. 

Plotseling. 

Behalve als je nu gas mindert en op je rempedaal trapt. Behalve als jij net als de douane in Limburg, nu een overval doet op je eigen rookfabriek. Op je eigen rookgedrag. Behalve als je deze uitschakelt en ontmantelt.


Zodat je een niet-roker bent.

Zodat je steeds gezonder en energieker wordt.

Zodat je steeds meer geld overhoudt om te besteden aan belangrijker zaken.

Zodat je nooit meer afhankelijk bent van die rotsigaret.


Met mijn begeleiding hebben wij jouw rookgedrag al heel snel ontmanteld. Binnen 14 dagen is het dan gedaan. Dan ben je een niet-roker. Geen gedachten en geen behoefte meer aan een sigaret. 


Doe je mee? Klik dan hier om mee te kijken met mijn gratis webinar, dan zet jij nu al de eerste stap.


Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book