Het is vandaag 31 mei

Het is vandaag 31 mei

Elk jaar op 31 mei is het zover. Elk jaar, op 31 mei wordt er stil gestaan bij roken. Het is vandaag Wereld Niet Roken Dag. Over heel de wereld beloven mensen dan te stoppen met roken. Deze dag is in het leven geroepen door de World Health Organisation (WHO) in 1987 om aandacht te schenken aan de gevaren van roken. En ik ben het hier uiteraard helemaal mee eens! 😁

Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld leggen mensen dan hun sigaret neer.

Jij ook?!Ik snap natuurlijk dat één dag niet roken niet meteen een niet-roker van je maakt. Vandaar dat ik jou iets bied.

Ik wil je namelijk helpen. Zodat jij niet ineens of op basis van heel veel wilskracht extreem je best moet doen.


Door het volgen van mijn programma, elke dag hooguit één uurtje, ben jij binnen 14 dagen namelijk al een niet-roker. Zodat jij geen gedachte en geen behoefte meer hebt aan die sigaret. Zodat jij geen wilskracht hoeft in te zetten of extreem je best hoeft te doen.


Dat wil jij toch ook?

Om jou te helpen, grijp ik nu dus deze dag aan.

Klik hier om alleen vandaag gebruik te maken van deze speciale actie.

Op naar het worden en dit keer ook blijven van een niet-roker.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book