Een eerlijke en oprechte manier

Een eerlijke en oprechte manier

Het millennium is net gestart. Het is het jaar 2000. Dit verhaal speelt in Engeland. Een boycot tegen de dure benzineprijzen leidt tot het blokkeren van raffinaderijen waardoor tankwagens niet meer kunnen uitrijden. Al snel staan er lange rijen bij de tankstations. Mensen overnachten zelfs op het parkeerterrein om de eerste te zijn als er een keer toch een tankwagen in aantocht is.

Een pomphouder maakt hier "gebruik" van een vertienvoudigd zijn prijs. Morrend betaalt iedereen het hoge bedrag. Ze snappen het.

Maar 2 weken later, als de crisis voorbij is, komt er geen vaste klant meer bij hem terug en gaat hij failliet. Waar gebeurd.


De wijze les

De wijze les die ik hieruit heb geleerd: Win klanten op een eerlijke en oprechte manier.

Veel collega ondernemers vinden dat de prijs van mijn programma veel hoger kan. Ze snappen niet dat ik deze niet gewoon regelmatig verhoog. Want ik geef de oplossing van een probleem waar rokers al jarenlang mee vechten en wat ze heel veel geld kost.


Ik geef ze iets wat ze zelf niet voor elkaar krijgen.

Waardoor ze vele gezonde jaren aan hun leven toevoegen.

Onbetaalbaar. Ze besparen dan immers duizenden euro's per jaar.


"Daar hebben ze echt veel meer voor over dan wat jij nu vraagt", zeggen die collega ondernemers tegen mij. En dat is ook zo.


Mijn doel

Maar ik wil eerlijk en oprecht de rokers van hun rookgedrag afhelpen. Als ik mijn advertentiekosten en alle andere kosten terug verdien en dan nog iets overhoud voor een leuke vakantie en de dagelijkse boodschappen, dan ben ik een tevreden persoon.

Omdat mijn programma met die lage prijs meestal al binnen een maand is terugverdiend, zijn de deelnemers ook heel tevreden. Zelfs zo tevreden dat zij hun rokende vrienden weer naar mij toesturen.

Dat voelt voor mij aanzienlijk beter aan dan het opvolgen van het advies van mijn collega ondernemers.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Jan H
Door

Jan H

op 22 Apr 2024

Zit je jezelf nu echt te verkopen? Ik vind je knap duur en ken collega's van je die goedkoper zijn en ook succesvol. Ik heb begin januari jou programma gekocht en was er 3 weken vanaf, nadat ik hulp bij je zocht kreeg ik alleen een zeer boze mail van je.

Marcel Borst
Door

Marcel Borst

op 01 May 2024

Beste Jan, wat jammer om te lezen zeg. Stuur me nog eens een mail en leg eens uit waarom ik die boze mail toen gestuurd heb. Er zal vast een reden achter zitten. Ik wil je nog steeds graag helpen, dus stuur me een mail, dan lossen we het samen op!

Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book