Wat je niet weet

Wat je niet weet

84 procent van de vochtige doekjes is plastic. Komt gewoon in het milieu terecht. 

Niet afbreekbaar. Eindigt grotendeels in zee.

11 miljard kilo alleen al in Engeland!


Dat is een berg

Dat is een berg zo hoog tot aan de maan. Wat je niet weet verander je niet.

Wat weet jij over sigarettenpeuken?


Het duurt al snel tot 15 jaar voordat een peuk op straat of in de natuur is ontbonden. Maar dan bestaan de gifstoffen en plastics altijd nog steeds. Alleen in microvorm. Je ziet het niet meer, maar het is niet weg.Met elke peuk die jij opsteekt en weggooit vergiftig je niet alleen jezelf maar ook moeder aarde en veel van haar creaties.

Wat weet jij nog meer niet over sigarettenpeuken?

Wat je niet weet verander je ook niet.

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal. Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0). Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012. Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman. Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten. Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel. Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book