Individuele Sessie Stoppen met Roken

Wil je liever in een privé sessie een niet-roker worden? Dat kan.


Meld je dan even aan via het contactformulier en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Ik geef individuele sessies alleen in mijn praktijk in Amsterdam. De sessie duurt twee uur. Na de sessie laat ik je niet los. Je komt dan automatisch in mijn nazorg-programma. Gedurende 30 dagen ontvang je elke dag nog extra ondersteuning om het niet-roker zijn te bevestigen en sterker te maken.


Individuele sessies kan ik inplannen op dinsdagen, woensdagen of donderdagen. De aanvangstijd is dan meestal om 9:00 uur of 10.00 uur, maar je kunt ook kiezen voor 13.00 uur of 14:30 uur. Uiteraard afhankelijk van mijn agenda.


Ik weet uit ervaring dat mensen soms om de verkeerde reden kiezen voor een individuele sessie. Het zou natuurlijk jammer zijn als jij voor een duurdere individuele sessie kiest, als een goedkope groepssessie dezelfde slagingskans biedt of als het online programma in jouw situatie veel beter is.


Daarom wil ik je uitnodigen om even contact met mij op te nemen. Dat kan door het contactformulier in te vullen (zie "contact" rechtsboven). In een telefoongesprek kijken we dan samen welke oplossing het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

stoppen met roken hypnose