--> Stoppen met Roken voor Bedrijven

Stoppen met Roken voor Bedrijven

Meer informatie over een bedrijfssessie? Neem contact op
50%
Klik hier om je contactgegevens achter te laten
Contact

Onze eerste bedrijfssessie:

Froq.nl brandservices 

100% score bij personeel FROQ.nl

Ik heb ooit twee rokers apart van elkaar van het roken afgeholpen. Ze bleken beiden bij hetzelfde bedrijf te werken. Toen de directeur op een bedrijfsborrel over hun positieve ervaring hoorde, zocht hij contact. Hij wilde zijn voltallige personeel in het kader van een rookvrij bedrijf graag een groepssessie aanbieden. En dat hebben we gedaan. Vier maanden later ontving ik de volgende reactie van de directeur:

"Ha Marcel,
Dank voor je mail. Ik denk dat de score bij ons 100% is. Ik zie alle stoppers op 1 na regelmatig, maar niemand is opnieuw begonnen. Werkelijk een opmerkelijk resultaat dat ik eigenlijk niet voor mogelijk hield. Ik wil je oprecht bedanken voor wat je teweeg hebt kunnen brengen. Ik had het niet verwacht, gedacht dat de strijd die er voor nodig was eigenlijk bij voorbaat al verloren was. Na 48 jaar rook ik nu niet meer!"

In 2022 gaan alle rookruimtes dicht!

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector.

En in 2022 volgt het bedrijfsleven. Dit staat allemaal beschreven in het Nationaal Preventieakkoord. Een akkoord dat de Rijksoverheid samen met meer dan 70 maatschappelijke organisaties heeft gesloten.

Zorg ervoor dat je personeel dan geen probleem meer heeft.

Onze tweede bedrijfssessie:

Cladding.nl gevel- en dakbekleding

Cladding.nl bedrijfssessie stoppen met roken | ikstopwel.nl
Cladding.nl bedrijfssessie stoppen met roken | ikstopwel.nl

100% score bij Cladding.nl?

Ook Cladding.nl heeft contact met mij gezocht, omdat ik apart van elkaar, twee van hun personeelsleden al van het roken heb afgeholpen. Zij vroegen mij of ik een bedrijfssessie voor hun rokend personeel wilde geven.

Bijna vier weken geleden heb ik de sessie gedaan. Het voltallige rokende personeel van Cladding was aanwezig. Een zaal vol met stoere mannen en zelfverzekerde chicks die de kans niet lieten lopen om in één keer een niet-roker te zijn. Zeker als de baas betaald!

Vandaag heb ik Cladding gebeld voor het resultaat. En ik kan het echt niet mooier maken dan het is. Maar ook bij dit bedrijf is 100% van het rokend personeel gestopt met roken. En dan zitten ze nog midden in de dagelijkse nazorg die ik de eerste vijf weken toevoeg. Die hebben ze dus niet eens meer nodig. 

Wat een besparing aan tijd en geld is dit voor Cladding als bedrijf en voor iedere nieuwe niet-roker daar.

Gefeliciteerd allemaal

arrow_drop_up arrow_drop_down