Ik lig meteen dubbel

Ik lig meteen dubbel

Zowel de kijkers naar mijn gratis webinar als de lezers van mijn bijdragen op Facebook, kunnen heel lollig zijn. Ik lach mezelf dan een apenhoedje. Ze hebben zelf niet eens door hoe grappig ze zijn.

Caberatiers verdienen goud geld met de grappen die deze mensen (zonder het door te hebben), delen op internet. Voorbeeld: iemand "die het allemaal al weet". Iemand die stelt dat mijn webinar geen enkel nieuw inzicht heeft gegeven en dat ik alleen maar dingen vertel die iedereen allang weet...

Ja echt, ik lig dan meteen dubbel.


Het kwartje valt niet

Let goed op: dit zeggen rokers die nog steeds actief roken na het zien van mijn webinar hoe je eenvoudig kunt stoppen met roken. Niets nieuws, dat wisten ze allemaal allang. Alleen is het kwartje niet gevallen, want blijkbaar doen ze het niet.

Als je dat zegt maar je leven is nog niet zoals je dat graag wilt (je rookt immers nog steeds), dan begrijp je blijkbaar niet wat je allemaal al weet.

Want als je zou hebben begrepen wat je allemaal al denkt te weten, dan verandert wat je anders wilt hebben in het leven.

Dan ben je een niet-roker.


Kennis

Kennis verandert niets. Alleen toegepaste kennis is van waarde.

Dus tegen al die betweters zeg ik gewoon: dan is de volgende stap voor jou begrijpen wat je weet, zodat je het kunt toepassen en daardoor veranderen in een niet-roker.

Ik kan je natuurlijk helpen om te begrijpen wat je al weet. Ik hoop dat je er dan achter komt dat je inderdaad nog niet alles wist en daardoor alleen al een niet-roker zal zijn.


Binnen 14 dagen. Hoe ik dat weet?

Over de schrijver
Ik ben Marcel Borst. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut.Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Neuro Linquistisch Programmeren (NLP), (zelf)hypnose en hypnotherapie. Zowel nationaal als internationaal.Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer (Hypnotherapie en NLP Master 1.0, 2.0 en 3.0).Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als NLP practioner en als Master Hypnotherapist in 2012.Ik heb nog vele andere trainingen gevolgd bij internationaal bekende hypnotherapeuten zoals Tom Silver, Justin Tranz, Anthony Jacquin, Bob Burns en bij Larry en Cherryl Elman.Tijdens de opleiding begon ik al heel snel mensen van het roken af te helpen. Ik bleek hier heel succesvol in te zijn. Mijn succespercentage ligt aanzienlijk hoger dan bij collega therapeuten.Naast een online programma voor stoppen met roken, geef ik ook workshops en in-house bedrijfstrainingen stoppen-met-roken voor grote groepen rokend personeel.Binnen een dagdeel is het rokend personeel dan een niet-roker.
Reactie plaatsen

Heb je mijn gratis E-book al? Vol met tips en trucs hoe je ook op eigen kracht kunt stoppen met roken. 

In mijn e-book lees je over  gedachtenfouten en illusies, waardoor je nu wel  stopt met roken! 

Laat hieronder je naam en email adres achter. Dan stuur ik je het e-book toe, met als bonus extra tips, adviezen en verdere inspiratie om te stoppen met roken. Uiteraard kun je altijd jezelf weer uitschrijven met slechts één druk op de knop. Want ik weet natuurlijk niet precies wanneer jij bent gestopt met roken.

Stoppen met Roken gratis e-book