Hét boek met dé revolutionaire methode om moeiteloos te stoppen met roken

"Dit boek redt levens"

In dit boek deelt stoppen-met-roken specialist Marcel Borst alle stappen om in 1x te stoppen met roken en voor altijd een niet-roker te zijn.

Marcel laat met aangrijpende en duidelijke voorbeelden zien:

 • dat roken helemaal geen verslaving is (hij bewijst dit zelfs!)
 • hoe je die vervelende behoefte aan roken eenvoudig stopt
 • hoe een korte oefening jouw rookbehoefte volledig wegneemt
 • hoe je stopt met roken zonder dat je in gewicht aankomt
 • hoe zelfs de zwaarste rokers makkelijk stoppen met roken
 • hoe je op een feestje of terras geen enkele peuk meer opsteekt
 • zelfs niet als je volop in emotie zit

Dit boek redt levens. Misschien ook wel jouw leven. Of dat van een rokende partner of andere geliefde. Ik hoop het van harte, want daarom heb ik het  boek geschreven.

 • prachtig vormgegeven, luxe hardcover versie
 • maar liefst 195 pagina's vol duidelijke eye-openers
 • inclusief 6 krachtige, heel effectieve bonussen
 • gratis verzending
 • nummer 1 in de managementboek top-100

Bestel daarom nu direct dit boek voor jezelf of geef het kado aan een ander.

Je stopt nu wél met roken en je blijft een niet-roker,
want dit boek verandert jouw kijk op roken voor altijd!

Herken jij jezelf?

 1. Je  hebt al diverse stoppogingen ondernomen.
 2. Of je wilt heel graag stoppen, maar je ziet er enorm tegenop
 3. Je kiest methoden die voor jou niet werken. 
 4. Hoe doen die andere rokers dat? 
 5. Waarom lukt het bij hun wel?

Dan vraag ik nu aan jou:

 • wil jij ook heel eenvoudig een echte niet-roker zijn? (Ik denk het wel!)
 • wil jij ook verder zonder gedachte of behoefte  aan een sigaret?(Ja toch?)
 • Wil je zonder problemen tussen rokers kunnen staan?

Het kan echt. Door de juiste stappen te zetten en vooral de juiste methode toe te passen. Want daar zit het geheim van makkelijk stoppen met roken. 


Welke methode dat is en de stappen die je daarbij zet, vertelt stoppen-met-roken specialist Marcel Borst in dit nieuwe prachtig vormgegeven hardcover boek. Hij doet het dat met een bevrijdend eenvoudige aanpak, direct, confronterend, maar ook vol humor.


 • Marcel verandert in dit boek stap voor stap jouw kijk op roken. 
 • het staat vol aansprekende en hilarische voorbeelden. 
 • waardoor het ook bij jou gaat lukken.


Marcel heeft met zijn visie en aanpak al meer dan 10.000 rokers op een makkelijke manier van het roken afgeholpen. Simpelweg door die knop tussen de oren om te zetten.


Nu tijdelijk inclusief vele mooie bonussen die je helpen om niet alleen snel een niet-roker te zijn maar ook te blijven!

Auteur Marcel Borst | Ikstopwel.nl

De auteur Marcel Borst is zelf ook slachtoffer van de tabaksindustrie. Zijn vader kreeg longkanker toen hij een jochie van 7  was. 

Hij heeft de pijnlijke strijd van zijn vader van  dichtbij meegemaakt. Zijn vader kreeg een waarschuwing door zijn broer die inmiddels wel aan longkanker was overleden. Zijn vader ging daarom toch even naar het ziekenhuis. Het bleek ook bij hem foute boel te zijn. Maar hij was er gelukkig nog net op tijd bij.

Als zijn vader nog een half jaar langer had doorgerookt, was de longkanker uitgezaaid en hadden ze niets meer kunnen doen.

Zijn vader kreeg er nog 26 hele mooie jaren bij. Door die ene waarschuwing van zijn overleden broer.

Daar komt Marcel's passie en energie vandaan om van jou een niet-roker te maken. Zodat jij en jouw geliefden die pijn en frustratie niet mee hoeven maken. Zodat jij nog vele extra jaren in goede gezondheid erbij krijgt. Net als zijn vader.

Marcel leidt hypnotherapeuten in Nederland en België op om rokers in één keer te laten stoppen met roken en is dé specialist in Nederland op het gebied van gemakkelijk stoppen met roken door simpelweg de knop tussen de oren om te zetten.

Bestel nu het boek dat de tabaksindustrie verfoeit

Stoppen met roken voor de prijs van slechts 3 pakjes sigaretten...

Voor de prijs van maar 3 pakjes sigaretten, bevrijd jij jezelf van die eeuwige rokersdrang. Van dat gevoel dat die rotsigaret bepaalt wat jij doet en voelt. Van dat alsmaar móeten roken.


Want dit prachtige boek vol verbazingwekkende inzichten, kost niet meer dan de prijs van 3 pakjes sigaretten.

Wat jij daarvoor terugkrijgt, is werkelijk onbetaalbaar.

De meeste niet-rokers besparen duizenden euro's per jaar.

Bestel het daarom nu direct voor jezelf of geef het kado aan een ander!

Of vind jij het vervelend om binnen 14 dagen al verlost te zijn van de gedachte en behoefte aan een sigaret? 

Nee marcel, daar heb ik geen bezwaar tegen
Ik wil verder als niet-roker zonder rookdrang of schuldgevoel

Voor de prijs van slechts 3 pakjes sigaretten krijg je niet alleen het boek maar ook de volgende bonussen:

Checklist Stoppen met Roken | Ikstopwel.nl

Checklist stoppen met roken (t.w.v. €9,95)

Er zijn tientallen methoden om te stoppen met roken. Gratis en betaald. Maar hoe weet jij nu welke methode het beste bij jou past? 

Als je deze checklist met de 7 belangrijkste vragen invult, dan weet je het voor altijd.

Krachtige coaching video's (t.w.v. €125,00)

Deze krachtige coaching video's komen rechtstreeks uit mijn online programma. Het geeft je een cruciaal inzicht die je echt gaat helpen.

Inzage in het krachtige 4-3-2-1 systeem ©️ (gratis)

Je krijgt een mooi inkijkje in het online stoppen met roken programma van Ikstopwel.nl waarmee duizenden rokers zijn geholpen.

Speciale geheime podcast serie (gratis)

Met deze speciaal opgenomen geheime podcasts geeft Marcel jou belangrijke extra lessen en inzichten die je verder helpen.

De grootste valkuilen onthuld (t.w.v. €125,00)

In een duidelijke video vertelt Marcel je over de grootste valkuil die rokers bijna altijd tegenkomen. Zodat je daar niet meer intrapt.

En een vriendendienst (onbetaalbaar)

Marcel geeft je na aankoop van het boek de mogelijkheid om ook jouw rokende vrienden van het roken af te helpen.

Reviews

Bob Zeegers | Ikstopwel.nl

"Marcel is een man met een missie. En wat voor een missie, want welke andere man ken je die het leven van  meer dan 10.000 mensen heeft gered? Door rokers binnen no-time te transformeren tot niet-rokers. Daarbij gaat hij eigenwijs en vol energie in tegen de gevestigde orde van de manipulerende, pleisterplakkende, pillendraaiende en naaldenprikkende sigarettenindustrie, die  geen enkel belang heeft bij rokers die stoppen. Marcel heeft maar één doel en draait er niet omheen in een boek dat bijna een spiegel is van de ziel van een roker. Na het lezen van "Ik Stop Wel" ben je er gegarandeerd klaar voor om een niet-roker te zijn."

Bob Zeegers, ondernemer, HR adviseur en auteur (hrnavigator.nl)
Marlijn van Ast | Ikstopwel.nl

" 'Pak mij mijn laatste pleziertje niet af', dacht ik in de eerste maanden van mijn herstel mijn drank-, cocaïne- en liefdesverslaving. Maar in feite verlegde ik mijn verslaving naar mijn grote vriend de sigaret. Inmiddels hebt ik door Ikstopwel ook het laatste stukje vrijheid teruggekregen. Het was geen wonder wat ik nodig had, het bleek gewoon Marcel te zijn. Dank je wel, Marcel!"

Marlijn van Ast, verslavingscounseler, ondernemer en auteur (marlijnvanast.nl)

Aartjan van Erkel | Ikstopwel.nl

"Gelukkig heeft Marcel dit belangrijke boek geschreven, nadat in zijn training al meer dan 10.000 rokers in één keer definitief zijn gestopt. Dat is een Ziggo Dome vol met mensen die kunnen genieten van levensjaren die ze zonder het 4-3-2-1 systeem tussen zes plankjes hadden gelegen. De dankbaarheid van zijn klanten en van hun geliefden die uit dit boek stromen, heeft me geraakt.

Ga alsjeblieft door met levens redden, Marcel."

Aartjan van Erkel, sales- en marketingexpert en meervoudig #1 bestseller auteur

Een paar tips uit het boek:

Verander je manier van denken

De meeste rokers denken dat ze verslaafd zijn. Maar roken is voor 90% een aangeleerde gewoonte. Niets meer, niets minder. Marcel geeft het onomstotelijke bewijs dat je lang niet zo verslaafd bent als jij denkt. Daardoor kun je heel eenvoudig stoppen en voor altijd een niet-roker zijn.

Krachtige technieken om te stoppen met roken

Rokers kennen  de kracht van hun eigen onbewuste niet. De behoefte aan roken kun je met  super eenvoudige technieken, heel klein maken. Waardoor het binnen een paar dagen volledig is verdwenen. In dit boek geeft Marcel je alle technieken die hij kent.

De grootste valkuilen allemaal ontmaskerd

Waarom val je elke keer weer terug in je oude rookgedrag? Dat heeft niets met 'de verslaving' te maken. Het zijn valkuilen die elke roker tegenkomt. Als je al deze valkuilen kent, voorkom je een terugval. Marcel kent alle valkuilen en deelt ze met je. Allemaal! Ook die ene hele grote, waar bijna alle rokers elke keer opnieuw intrappen.

Krachtige inzichten zodat het je nu wel lukt

Marcel geeft in zijn boek (en in de vele extra bonussen), krachtige tips en trucs waarmee je  moeilijke momenten in één keer uitschakelt. Simpele ademhalingstechnieken bijvoorbeeld. Of een drukpunt op je oor waarmee je paniek binnen een minuut uitschakelt. Marcel geeft je inzichten waardoor 60% van je stressniveau wegvalt. Zodat je geen sigaret meer nodig hebt om diezelfde stress op te heffen.

Bouw vooral niet af

De grootste kans op succes heb je als je in één keer stopt. Niets afbouwen. Geen nicotinevervangers. Daarmee houd je het stukje 'verslaving' alleen maar actief. Marcel geeft in dit boek alle voor- en nadelen van diverse populaire methoden om te stoppen. Zodat je dit keer wel een goede keuze maakt. Samen met de gratis checklist, lukt het je nu wel.

En doe het liever ook niet op wilskracht

Want dat is vragen om problemen. Met de eenvoudige stopmethode van Marcel is wilskracht helemaal niet nodig. Omdat de gedachte en behoefte aan een sigaret dan is uitgeschakeld. En dat is nou net het geheim van de revolutionaire methode in dit boek.

Vele rokers hebben het al ervaren

Meer dan 10.000 rokers... 

Zijn met mijn aanpak  inmiddels gestopt met roken. Kijk maar eens naar de honderden reviews op Google en Facebook en Truspilot. 

Dit prachtige boek vertelt je precies hoe zij dat hebben gedaan. 

Wil jij je geld uit blijven geven aan die vernietigende gewoonte of kies jij nu wel voor jezelf? 

Bestel het boek dan nu direct (of geef het kado aan een ander)!

Ja marcel, Ik wil ook verder als niet-roker
want ik ben het waard om rookvrij te leven

Nog meer prachtige reviews

Monique Lindzen | Boek Ikstopwel.nl

"Wat een vaart, humor en zelfspot in dit boek. Ik word hier zo blij van!"           

Monique Lindzen, directeur-uitgever Anderz bij Van Duuren Management

Michelle Shanti | boek Ikstopwel.nl

"My god, ik heb met tijden zo gelachen, zijn Amsterdamse humor. Briljant boek, I love it."

Michelle Shanti, auteur en uitgever bij London Books

Edwin Selij | Ikstopwel.nl

"Marcel is een fenomeen als het gaat om mensen te laten stoppen met roken. Zijn protocol is bewezen effectief en als je echt wilt stoppen en het lukt je niet? Dan moet je naar hem toe. Succes gegarandeerd."

Edwin Selij, eigenaar Hypnose Opleidings Instituut en auteur (hypnoseinstituutnederland.nl)

Anne Raaymakers | Ikstopwel.nl

"Dit boek zit vol binnenkomertjes. Het leest als een trein. Geen zware kost maar wel confronterend! Marcel her-programmeert je brein met zijn verhalen en adviezen vol Amsterdamse humor."

Anne Raaymakers, social mediadeskundige (fanfactor.nl)

Jaap Hulsmann | Ikstopwel.nl

“Je hebt mensen die zeggen dat ze ergens voor leven en je hebt mensen die dit ook écht laten zien aan hun acties en resultaten. Marcel is zo iemand; hij leeft écht voor een gezonde levensstijl zonder sigaret en dát maakt hem de allerbeste in zijn vak!

Jaap Hulsmann, ondernemer en auteur (jaaphulsmann.nl)

Astrid Davidzon | boek Ikstopwel.nl

"Wat ben ik blij dat Marcel de tijd heeft genomen zijn boek te schrijven. Ik heb als ‘hypno-collega’ van de zijlijn mogen zien hoe hij zijn persoonlijke, pijnlijke ervaring met roken heeft ingezet om de beste te worden in zijn vak. Rond 1863 ben ik zelf gestopt met roken, dankzij het boek van Alan Carr. Maar ik zou nu bijna weer beginnen om het nog een keer te doen, maar dan met Marcels boek. Wat een feest om te lezen, ook als niet-roker!

Astrid Davidzon, hypnotherapeut, ondernemer en auteur (astriddavidzon.com)

Martijn van Tongeren | boek Ikstopwel.nl

"Het blijft bijzonder om te zien hoe het Marcel is gelukt om meer dan 10.000 rokers te helpen stoppen met roken met zijn fysieke en digitale programma's!"

Martijn van Tongeren - eigenaar IMU B.V.

"Wat een fantastisch kado voor mijn vriendenclub"

Auteur Marcel Borst | Ikstopwel.nl

Het is mijn missie zoveel mogelijk rokers in België en Nederland op een zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijke manier te laten stoppen met roken. Om eindelijk verlost te zijn van die eeuwige rokersdwang. 

Ik heb dit  boek geschreven, omdat ook jij met slechts een paar eenvoudige veranderingen, jezelf direct uit die verstikkende houtgreep van de sigaret kunt bevrijden. 

Om voor altijd een niet-roker te zijn. Geen gedachte en geen behoefte meer aan een sigaret.

 • rook jij zelf of heb je rokende vrienden?
 • zoek je nog een leuk en origineel kado?
 • voor moederdag of vaderdag?
 • voor Kerst of Sinterklaas?
 • een kado dat voor de ontvanger levensreddend zal zijn?

 • wil jij mij helpen Nederland en België rookvrij te maken?
 • of heb jij een bedrijf en wil jij jouw rokende personeel ook gemakkelijk van het roken afhelpen?

Bestel dan gewoon meerdere exemplaren of stuur een e-mail naar boek@ikstopwel.nl. 


Uiteraard is ook bij bulk de VERZENDING GRATIS

"Met dit boek heb ik de knop gevonden en omgezet"

Zet nu ook die knop om

 • Dit prachtige boek vol verbazingwekkende inzichten, kost  niet meer dan de prijs van 3 pakjes sigaretten. 
 • Het staat op nummer 1 in de Managementboeken top-100, op nummer 1 in de categorie 'Mens en Maatschappij' en in de categorie 'Psychologie'.
 • De waarde die je hiervoor terugkrijgt als je straks een niet-roker bent, is werkelijk onbetaalbaar. 
 • Dit boek redt namelijk levens.
 • Misschien ook jouw leven of dat van een rokende geliefde.
 • Bestel het daarom nu direct voor jezelf of als kado voor een ander
 • Of vind jij het vervelend als je straks in één keer een niet-roker bent?
 • Heb jij bezwaar om te stoppen met roken zonder veel moeite en wilskracht?