arrow_drop_up arrow_drop_down

Stoppen met Roken voor Bedrijven

Wil je meer informatie over onze bedrijfsprogrammering? Neem dan contact met ons op.
50%
Klik hier om je contactgegevens achter te laten
Klik hier voor contact over bedrijfssessies

100% score bij personeel FROQ.nl

Ik heb ooit twee rokers apart van elkaar van het roken afgeholpen. Ze bleken beiden bij hetzelfde bedrijf te werken. Toen de directeur op een bedrijfsborrel over hun positieve ervaring hoorde, zocht hij contact. Hij wilde zijn voltallige personeel in het kader van een rookvrij bedrijf graag een groepssessie aanbieden. En dat hebben we gedaan. Vier maanden later ontving ik de volgende reactie van de directeur:

"Ha Marcel,
Dank voor je mail. Ik denk dat de score bij ons 100% is. Ik zie alle stoppers op 1 na regelmatig, maar niemand is opnieuw begonnen. Werkelijk een opmerkelijk resultaat dat ik eigenlijk niet voor mogelijk hield. Ik wil je oprecht bedanken voor wat je teweeg hebt kunnen brengen. Ik had het niet verwacht, gedacht dat de strijd die er voor nodig was eigenlijk bij voorbaat al verloren was. Na 48 jaar rook ik nu niet meer!"
  • Staat de gezondheid van jouw medewerkers ook hoog op de prioriteitenlijst? 
  • Wil je meer productieve uren en minder ziektekosten in je werkomgeving?
  • Wil je ook meer dan 80% van het personeel in één keer van het roken afhelpen?

Dan is onze bedrijfssessie misschien wel de beste keuze die je kunt maken.

Neem contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden.