arrow_drop_up arrow_drop_down

Maandag 26 oktober de allerlaatste groepssessie Stoppen met roken!

Zodat je geen enkele gedachte of behoefte meer hebt aan roken

Ik wil makkelijk stoppen

1.968

Rokers zijn al gestopt bij ons
86%

Gemiddeld succes percentage

9 jaar
Ervaring met groepen rokers

Ooit gestopt maar toch

weer begonnen met roken?

Mijn naam is Marcel Borst, gecertificeerd hypnotherapeut in Amsterdam. Ik ben gespecialiseerd in stoppen met roken. Ik geef groepssessies, individuele sessies en heb een online programma om te stoppen met roken. Ik leid collega hypnotherapeuten op om hun cliënten net zo succesvol te laten stoppen als ik doe. Ik werk al meer dan zeven jaar bijna uitsluitend met mensen die willen stoppen met roken. Ik heb inmiddels al honderden mensen van het roken afgeholpen.

 

Ook jij kunt  ervaren hoe eenvoudig het kan zijn om in één keer te stoppen met roken.

Iedereen kan makkelijk stoppen met mijn programma

Ik weet zeker  dat het ook voor jou heel eenvoudig kan zijn om nooit meer te roken. Dat klinkt misschien als een sprookje, maar na het doorlopen van mijn programma is dat ook jouw ervaring en nieuwe werkelijkheid. 

Want bijna iedereen die mijn programma volgt, geeft dezelfde reactie: Ik wist niet dat het zó eenvoudig kon zijn! 

Ik zet namelijk de krachtigste hulpbron in die elke roker heeft: je eigen brein, jouw onderbewuste! 

In mijn programma help ik je van jouw onbewust aangeleerde rookgedrag af. Zodat jij na afloop een niet-roker bent en blijft. Want niet niet-roker heeft geen enkele gedachte of behoefte aan een sigaret.

Dat wil jij toch ook?

Krijg toegang tot de groepssessie
"Dankzij jouw hulp heb ik mijn onafhankelijkheid terug, een gezonder leven. Het is onbetaalbaar. Ik wil je daar heel, heel erg voor bedanken."
Henriëtte, 73 jaar
oma van 4 kleinkinderen

"Marcel,

Dank je wel, dat je het stoppen met roken voor mij zo ontzettend makkelijk hebt gemaakt!!!"

Elles, 51 jaar

ondernemer in de horeca

"Ik voel me ook al een stuk fitter en dat wordt elke dag beter. Dit was voor mij de manier om eindelijk van het roken af te komen. Bedankt!"

Pieter, 56 jaar

zelfstandig ondernemer 

Herken jij jezelf in de volgende punten?

Je ziet er tegen op

Je hebt al veel pogingen gedaan zonder enig resultaat. Of je hebt nog geen poging gedaan, maar je weet hoe moeilijk het kan zijn.

Je huisarts dringt aan

Je hebt een vergaande vorm van COPD, astma of een andere aandoening. Je bloeddruk is veel te hoog of je hebt inmiddels hartklachten. 

Je omgeving heeft last

Waar je ook bent, je voelt de mensen om je heen kijken als jij weer eens een sigaret op moet steken. Je voelt je een paria.

Je begint te stinken

Tijdens een gesprek met een ander merk je dat die persoon wat meer afstand van je neemt. Je partner wil opeens niet meer met je knuffelen.

Je wilt geen ziektes krijgen

Er zit een kanker of hartfalen of astma in de familie. Een familielid is net overleden na een zwaar jaar vol chemo behandelingen.

Je krijgt hoge kosten

Je rokertje kost steeds meer geld en je houdt nu al niets meer over. Wat zou je doen als je dat geld overhoudt voor leuke dingen?

Bekijk nog meer 

reacties over de groepssessies

Ik ben heel enthousiast

Ik ben heel enthousiast over je programma. Na het eerste deel snap ik helemaal waarom het mij nooit lukte. Na het tweede deel ben ik nu een niet-roker. Dank je wel Marcel!

Minthe Wal-Raven
Wat een fantastisch resultaat

Wat een fantastisch resultaat. Ik ben een niet-roker nu. Ik heb al je opdrachten uit de nazorg gedaan en het is nu super eenvoudig om niet meer te roken!  Tnx Marcel

Katja van Driessel
Ik ben nu ook een niet-roker
Ik wist niet dat het zo gemakkelijk was. Ik ben een niet-roker. Van 3 pakjes per dag naar niets. Geloofde het eerst niet, maar het is echt zo. Ik vond vooral het eerste deel erg verhelderend.
Michel Lobuik

Welke stappen doorlopen wij samen


om te stoppen met roken

Module 1: de voorbereiding

Een week voor de groepssessie starten we met de voorbereiding. Via e-mail ontvang je elke dag een opdracht. Een videootje om te bekijken, een aantal vragen om te beantwoorden of gewoon een e-mail om door te lezen. Zodat je goed voorbereid met de sessie begint.

Module 2: het voorgesprek

Elke groepssessie begint met een kop koffie of thee. Daarna vertel ik je in het voorgesprek hoe gedrag werkt en wat een verslaving is. Ik vertel precies wat nicotine in je lichaam doet. Zodat je begrijpt wat je altijd voelde en opeens weet hoe je dat gemakkelijk kunt omzeilen.

Module 3: de sessie zelf

Na het voorgesprek doen we eerst nog even een experiment met een sigaretje. Daarna ontspan je jezelf. Wij helpen daarbij. Je sluit je ogen en je luistert naar mijn stem. Je doet net alsof dat wat ik zeg ook echt gebeurt. Een uur later ben je een niet-roker. Makkelijker kan ik het niet voor je maken.

Module 4: het nazorgprogramma

Na de sessie laat ik je niet los. Ik weet dat 86% van de deelnemers na de sessie een niet-roker is. Maar 14% van de groep heeft in de eerste paar dagen of weken af en toe nog wel wat moeite. Daarom stuur ik elke dag extra ondersteuning in de vorm van opdrachten, MP3's, oefeningen tips en trucs. Ik noem dit mijn nazorgprogramma. 

Na het programma ervaar je het volgende

Je bent een niet-roker

Het ultieme doel van de sessie is dat je geen enkele gedachte of behoefte meer voelt aan een sigaret. 86% redt dit in één keer.

Je merkt hoe makkelijk het is

Opeens is het heel eenvoudig om niet meer te roken. Zelfs bij vrienden of op een feestje of in de bar, je taalt niet meer naar een sigaret.

Je smaak en geur komen terug

Binnen een week merk je al dat je opeens veel beter proeft en veel meer ruikt. De eerste tekenen van herstel van jouw lichaam.

Na 1 week al meer energie

Dit herstel gaat maandenlang door. Na één week heb je al meer energie in je lichaam dan in de laatste 15 jaar als roker. Zo snel gaat dat.

Je hele lichaam herstelt

In de jaren daarna herstelt je hele lichaam. Na 7 jaar is de kans dat jij nog kanker krijgt net zo groot als dezelfde kans voor een niet-roker.

Elke dag maak je progressie

Vooral in de eerste maanden valt het je op hoe snel je lichaam vooruit gaat. Je kunt alle dingen weer die als roker onmogelijk leken.

Geen gedachtes meer

Direct of een paar dagen na de sessie merk je dat de gedachte aan een sigaret anders is. Je denkt eraan, maar de behoefte is verdwenen. 

Nee kunnen zeggen

Je kunt gewoon nee zeggen als iemand je een sigaret aanbiedt. En je voelt daar verder  niets anders bij dan een heel trots gevoel.

Tijdens feestjes niet roken

En daardoor is het ook voor jouw opeens heel eenvoudig om nooit meer te roken. Je gelooft het pas als je het hebt gedaan. Zo makkelijk.

Ken je ons ook al van RTL4?

Hier zie je een impressie die RTL4 heeft gemaakt van onze groepssessies.

You got me!

Marcel,


Ik ben nog steeds een trotse niet roker. Elke dag wordt makkelijker al hoewel ik niet echt moeite heb gehad met het niet roken. Ook niet tijdens verjaardagsfeestjes etc.


Nogmaals hartelijke dank voor jouw begeleiding en ondersteuning.


René

Beste Marcel,


Wat een goed programma. Ik ben dankzij jou een niet roker geworden en heb daar geen enkele moeite mee en straal dat kennelijk uit waardoor enkele van mijn vrienden nu ook jouw programma doen. 

Ik vind het nog steeds een wonder. Heel veel dank.


Matthijs

Hoi Marcel.


Ik ga nog steeds als een niet roker door het leven. Nauwelijks last gehad en zeker is dat mijn humeur in het begin echt goed is gebleven.

Ik ben een blij mens en gelukkig dat ik eindelijk eens dat roken achter me heb kunnen laten.

Annette

Margeet

Huismoeder 53 Jaar

Het mooiste is ....
ik heb geen moeite met die momenten.

Ik haal een keer diep adem, doe iets en het is alweer verdwenen

De extra garanties die ik je geef:

Garantie 1:

Na inschrijving kun je altijd nog terug. Zolang de groepssessie nog niet heeft plaatsgevonden kun je altijd nog afzeggen. Je krijgt je inschrijfgeld gewoon terug. Je blijft dan wel een roker.

Garantie 2:

Heb je zelfs na de nazorg nog moeite om niet te roken, dan krijg je gratis een online herkansing.

Garantie 3:

Je verdient de aanschafprijs binnen enkele weken na sessie alweer terug! Dit kun je besteden aan leukere dingen.

Meld je aan en krijg toegang tot de


LAATSTE groepssessie!


Van €595 voor slechts €395

Allerlaatste groepssessie op maandag 26 oktober

- Locatie Duivendrecht

- Van 14:00 tot 16:30 uur

- Goed bereikbaar met OV

- Parkeerterrein aanwezig

- Gratis parkeren

- Nog veel plekken vrij

Groepssessie Stoppen met Roken | Ikstopwel.nl

Wij stoppen met de groepssessies

- In maart 2020 kwam een abrupt einde aan de maandelijks ingeplande groepssessies stoppen met roken door de komst van Covid-19.

- Op 26 oktober doen wij, geheel in lijn met de Covid-19 maatregelen, nog één keer een laatste groepssessie.

- In een  ruime zaal, met niet meer dan 15 tot 20 rokers.

- Daarna staat alleen nog het online programma of een individuele sessie stoppen met roken ter beschikking.