Page content

Al een jaar lang gestopt met roken

Testimonial Hypnosehuisamsterdam.nl

Ik wil je graag even mee laten lezen met een mail die ik heb ontvangen. Ik krijg spontaan regelmatig mails van deelnemers aan mijn groepssessies. Soms als ik daarom vraag en soms spontaan. Zoals deze dame, die zo prachtig verwoord hoe de sessie voor haar is verlopen. En gelukkig geldt dat voor de meerderheid van de deelnemers. Ik kan niets garanderen, maar ik kan wel heel erg mijn best doen, zodat dit ook jouw verhaal kan worden.


Lees meer

Rationele Gert-Jan gestopt door hypnose

Even mijn cliënt voorstellen:

Gert Jan Renardel is gestopt met rokenGert Jan Renardel is ondernemer, 57 jaar oud, getrouwd en heeft 2 volwassen kinderen. Hij rookte 30 sigaretten per dag. Rookte ja. Want Gert Jan is nu een niet roker. 10 weken nadat ik een sessie met Gert Jan heb gedaan, belde ik hem op, nadat hij mij een email had gestuurd. We hebben even met elkaar gesproken over het resultaat, over zijn twijfels en bedenkingen vooraf en over zijn ervaring met mijn sessie. In dit bericht geef ik een weergave van het telefoongesprek.

Lees meer

Roken en Tandvlees Gaan Niet Samen

Slecht gebit door roken

Roken en tandvlees gaan niet echt samen. Op termijn dan. Want kijk eens om je heen naar de monden van verstokte rokers. Gele, bruine zelfs zwarte tanden zijn heel gewoon. Of geen tanden. Gaten tussen het gebit, omdat de tanden de strijd al hebben verloren. Hoe kan dat eigenlijk. Wat gebeurt er precies in je mond door roken. Lees mee met het horror scenario in de mond van de roker.

Lees meer

Al meer dan een jaar een niet roker

Testimonial Hypnosehuisamsterdam.nl

Mensen reageren wel eens op mijn berichten dat een dag of een week niet meer roken niet betekent dat je ervan af bent. Dat klopt inderdaad. Daarom haal ik bij mijn cliënten het net pas op een jaar na datum. Dan stuur ik een mail uit en vraag ik ze hoe het met ze gaat nu. En meestal gaat het goed. Ze zijn dan al een jaar lang een niet roker. Soms echter….

Lees meer

Reactie na een Groepssessie Stoppen met Roken

Testimonial Hypnosehuisamsterdam.nl

Afgelopen week ontving ik bijgaande reactie van een deelnemer aan de groepssessie van 30 april. Deze dame is nu bijna drie maanden een niet roker dankzij de groepssessie. Heb je interesse om ook mee te doen? In september en oktober doe ik nog maar 3 groepssessies. Klik dan rechtsboven op het tabblad “Groepssessies”. Na de vakantie ook een niet roker zijn? Het kan heel eenvoudig. Het kost je slechts één middag tijd. Hierna dus nog even de reactie van een deelnemer:

Lees meer

Reactie van een Cliënt

Testimonial Hypnosehuisamsterdam.nl

“Beste Marcel,

Een week geleden zat ik bij je op de bank.
En nog geen sigaret aangeraakt. De zin: “Er is altijd een betere keuze dan roken” helpt me hier enorm bij.

Wel merk ik hoe verweven roken in mijn zijn is geweest.
Bewust nog van plekken waar ik vroeger altijd een peuk opstak. Maar nu niet meer. Telefoon ging, ik eerst peuk zoeken en dan pas telefoon opnemen. Die beweging voel ik nog steeds. Ik rook niet meer zeg ik dan maar tegen mezelf.

Nou even een update.

Bedankt voor de support
Ook de mailtjes van je nazorg programma doen me goed.

Liefs Mariska

 

Reactie van een Cliënt

Testimonial Hypnosehuisamsterdam.nl

“Op 30 april heb ik de groepssessie bijgewoond en vandaag op 12 juli ben ik nog steeds een niet roker. Ik zeg “nog steeds” want de afgelopen 2 maanden waren behoorlijk zwaar in mijn persoonlijk leven. Nu ik dit allemaal doorsta zonder naar de sigaret te grijpen (en ja, daar denk ik dan toch nog aan), weet ik dat het goed komt. Dit alles dankzij de handvatten die ik heb meegekregen van Marcel. Nogmaals bedankt hiervoor.”

Thera

 

Reactie van een Cliënt

Testimonial Hypnosehuisamsterdam.nl

Stoppen met het roken van jointjes is net zo eenvoudig als stoppen met roken van sigaretten. Jointjes met tabak zorgen ook voor een verslavingseffect door de nicotine die erin zit. Het is ook een valkuil voor mensen die gestopt zijn met roken van sigaretten, want één jointje kan er al voor zorgen dat je ook weer opnieuw sigaretten rookt. Lees in deze bijdrage een korte reactie van een cliënt die gestopt is met jointjes roken.

Lees meer

Pagina 1 van 612345...Minst recente »